Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Česká značka SMS CZ se na veletrhu SIMA představí pod novým logem

Zveřejněno: 3. 11. 2022

Český výrobce techniky na zpracování půd a luk, SMS CZ s.r.o., uvedl v letošním roce novou generaci diskového podmítače SMS CZ ONTARIO. Novinka se společně s dalšími třemi stroji představí na pařížském veletrhu SIMA 2022. České značka se v Paříži představí pod novým logem, které připravila ke svému 30letému výročí.

Radličkový kypřič SMS ATOS.

„Viditelnou inovací podmítače SMS Ontario 500 a 600 je, že má integrovanou nápravu mezi přední dvě řady disků a zadní válec. Výsledný stroj je kratší a s lepší manévrovatelností. Umístěním nápravy na střed stroje se podmítač zároveň efektivněji zatížil, což má zas pozitivní dopad na rovnoměrné zpracování půdy,“ vyjmenovává základní přínosy inovovaného diskového podmítače Petr Jirsa, jednatel společnosti SMS CZ s.r.o.

Inovované konstrukční řešení s umístěním těžiště blíže k tažnému stroji navíc brání houpání stroje při vyšších pracovních rychlostech a vede k rovnoměrné hloubce zpracování půdy. Volný prostor mezi diskovou sekcí a válci pak eliminuje ucpávání stroje.

Nový podmítač SMS ONTARIO má hydraulicky skládaný, polonesený, dvojdílný rám. Stroj je standardně vybaven dvěma řadami disků o průměru 510 mm, na přání je možné podmítač vybavit disky o průměru až 560 mm. Disky jsou osazeny na bezúdržbových ložiscích a pevnostních slupicích pružně jištěných gumovými silentbloky. Pomocí klipů je možné si u podmítače SMS ONTARIO nastavit pracovní hloubku až do 12 cm. Široká opěrná kola jsou vhodná i na měkká, či podmáčená podloží. V základní výbavě stroje je bržděná náprava, světla a boční odrazové clony, které zachytávají materiál od krajního disku a tím rovnoměrně zpracovávají pole. Pro provoz stroje je vyžadováno tažné vozidlo s minimálním výkonem 200 koní.

Podmítač SMS ONTARIO nové generace, konkrétně nesený model SMS ONTARIO 300, se představí francouzskému publiku na veletrhu SIMA 2022 v Paříži. Na stánu 5a E096 bude k vidění s dalšími třemi stroji – radličkovým kypřičem SMS ATOS 300, univerzálním secím strojem SMS SMART 300 a u farmářů oblíbenými nesenými vály SMS TERAN 300 N.

„Na veletrhu chceme oslovit a navázat spolupráci s francouzskými prodejci zemědělské techniky a tím posílit naší obchodní síť v zemi. SIMU vnímáme jako skvělou příležitost pro představení značky a firmy,“ říká Jirsa.

SMS CZ vás zve od 6. – 10. 11. 2022 na veletrh SIMA 2022 na stánek 5A E096.
SMS CZ vás zve od 6. – 10. 11. 2022 na veletrh SIMA 2022 na stánek 5A E096.

SMS CZ 30 let na trhu

Česká společnost SMS CZ oslaví 1. 1. 2023 30 let své existence a oslavy výročí startuje na pařížském veletrhu, kde se veřejnosti představí pod novým logem.

„Cílem bylo modernizovat stávající vizuální identitu, aby odpovídala aktuálním trendům a marketingovým potřebám, ale také lépe vyjadřovala, kdo jsme. Tedy že se věnujeme vývoji a výrobě zemědělských strojů a spaloven. Nový koncept se mi osobně líbí. Podařilo se nám do něj zapracovat vyjádření pohybu a dynamiky, a zdůraznit tak fakt, že vývoji a inovacím přikládáme důraz a hledíme stále kupředu,“ říká Jirsa.

V následujících týdnech dojde k rozpracování nové identity do dalších oblastí a s novým logem a konceptem se partneři i veřejnost začnou setkávat na veletrzích, na strojích, webu, tiskových materiálech, a jinde.

„Myslíme i na farmáře a jako dárek u příležitosti našeho výročí pro ně na jaro příštího roku připravujeme uvedení nového Finisheru. Více o stroji prozradíme, až nastane vhodná doba,“ doplňuje Jirsa.