Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

CNH Industrial otevírá nové inženýrské centrum pro přesné zemědělství společnosti Raven

Zveřejněno: 9. 4. 2022

Koncern CNH Industrial oznámil, že otevřel nové inženýrské centrum ve Scottsdale v Arizoně. Toto zařízení podpoří rychlý růst divize technologií pro přesné zemědělství společnosti Raven.

Inženýrské centrum v Arizoně podpoří rychlý růst divize technologií pro přesné zemědělství společnosti Raven.

„Naše průmyslová odvětví procházejí významnou technologickou transformací a společnost CNH Industrial chce přilákat rostoucí počet talentovaných inženýrů a digitálně zaměřených odborníků, kteří budou tuto budoucnost utvářet. Naše nové centrum ve Scottsdale bude atraktivním, dynamickým a inovativním pracovištěm, kde urychlíme pokrok v oblasti digitalizace, automatizace a autonomie,“ řekl Kevin Barr, ze společnosti CNH Industrial.

Kromě nového pracoviště ve Scottsdale hodlá CNH Industrial investovat také do rozšíření stávajícího inovačního kampusu Raven v Baltu v Jižní Dakotě, který se nachází jen několik minut od jejího ústředí v Sioux Falls. Tato modernizace zařízení poskytne více prostoru a zdrojů pro inženýrství, testování a výzkum inspirovaný zákazníky. Investice ve Scottsdale a Balticu posílí inženýrskou základnu společnosti, podpoří poptávku po inovativních řešeních pro trh s náhradními díly a podpoří technologickou integraci a pokrok společnosti Raven pro platformy značek Case IH a New Holland Agriculture.

Tato pracoviště doplňují současnou působnost společnosti CNH Industrial v Arizoně, která zahrnuje nedaleké výzkumné a vývojové pracoviště v Casa Grande a zkušební areál v Maricopě.

„Naše integrace se společností Raven rychle urychluje dodávky technologií zákazníkům. umožňuje našim inženýrským týmům efektivně přecházet od "kódu do kabiny" a vyvíjet a zavádět nové technologie. tato pracoviště v kombinaci s našimi stávajícími aktivitami posílí náš závazek, aby inženýři úzce spolupracovali s našimi zákazníky,“ řekl Parag Garg ze společnosti CNH Industrial.

Autor: Milan Jedlička
Foto: CNH Industrial

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.