Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Domur jako rozmetadlo i zemědělský přepravník

Aktualizováno: 2. 12. 2016

Rozmetadlo Domur může plnit i roli zemědělského přepravníku.

Domur

Po demontáži rozmetacího adaptéru získáme stroj, který může být použit pro přepravu zemědělských materiálů a posuvná podlaha velmi usnadní vyprázdnění. Koupí jednoho tohoto stroje získáte univerzální řešení pro Vaše hospodaření. Odnímatelný vertikální rozmetací adaptér je vyroben z nosného plechového rámu o síle 6 mm a dvoušnekových válců, šnekovice z plechu síly 8 mm. Rozmetací válce jsou elektronicky vyvážené a jsou snadno odnímatelné, otočitelné nože jsou vyrobeny ze specielní oceli Hardox. Homogenní rozmetání získáte v rozmezí 9 a 12 metrů v závislosti na rozmetaném materiálu.

  • Stabilní inspekční žebřík pevně připevněn na boku korby rozmetadla.
  • Zavěšení a vedení hydraulického potrubí a elektrických rozvodů využívá výztužných profilů korby a tím zajišťuje jejich ochranu před poškozením.
  • Adaptér rozmetadla s centrálním mazacím ústrojím ložisek válců. Díky této možnosti odpadá složité doplnění mazacího média s použitím žebříku.
  • Oj rozmetadla může být pevná nebo odpružená. Je vybavená nastavitelným otočným závěsným okem s možností nastavení polohy a demontáže.
  • Podpěrná noha mechanická nebo hydraulická (příplatkové příslušenství).

Autor: Milan Jedlička
Foto: Archiv

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.