Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Extra síla v nové řadě MF 7700

Aktualizováno: 1. 12. 2016

Devět nových modelů v nové řadě 7700 od firmy Massey Ferguson dostane nejen nové technologie, motor, který splňuje nejnovější požadavky na emise, ale také další inovace, mimo jiné nové zavěšení předních kol s možností větších pneumatik.

Massey Ferguson

Devět modelů v řadě 7700 má výkonové rozmezí 140 až 255 koňských sil. Engine Power Management navíc poskytne 25 koní. Největší model Massey Ferguson 7726 pak bude mít špičkový výkon 280 koní.

V modelech v řadě 7700 je použit šestiválcový Agco Power motor s objemem 6,6 l. Pro plnění emisních norem je traktor vybaven nádrží na AdBlue, přičemž je zachována maximální viditelnost z kabiny. Katalyzátor je zabudován do výfukového potrubí.

Tři druhy převodovek

Nejmenší model v řadě 7700 je výhradně vybaven převodovkou Dyna-4, zatímco jiné modely jsou k dispozici s plynule měnitelným převodem Dyna-VT a Dyna-6.

Kromě toho, že existuje, volba mezi několika typy převodovek u řady Massey Ferguson 7700 je možné si vybrat tři varianty výbavy - Essential, Efficient a Exclusive.

Inovace se dotkly i přední nápravy. Přesněji, zavěšení je tvořeno tuhou přední nápravou nesenou dvěma hydraulickými válci. Celková hmotnost traktoru se zvýšila o 12 procent.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Massey Ferguson

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.