Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Galaxy MFS 101 SDS: Nová generace pevných pneumatik pro vysokozdvižné vozíky

Zveřejněno: 7. 2. 2023

Vysokozdvižný vozík je nepostradatelný při manipulaci s materiálem a při všech typech průmyslových operací, jako jsou zvedání a doprava. Proto si pneumatiky těchto strojů zaslouží zvláštní pozornost. S novými pneumatikami Galaxy MFS 101 SDS představuje Yokohama Off-Highway Tires novou pevnou pneumatiku, vyvinutou pro nejnáročnější průmyslové a skladové provozy.

Galaxy MFS 101 SDS: Nová generace pevných pneumatik pro vysokozdvižné vozíky.

Pneumatika Galaxy MFS 101 SDS je speciálně navržena pro moderní potřeby vnitřních i venkovních provozů. Je ideální volbou pro elektrické a dieselové vysokozdvižné vozíky, kde se očekává vysoký jízdní komfort a dlouhá životnost.

Moderní a inovativní design, doplněný třístupňovou konstrukcí, pomáhá pneumatikám Galaxy MFS 101 SDS zajistit minimální vibrace a hromadění tepla spolu s lepším odpružením, lepší ovladatelností a vyšší stabilitou. To zajišťuje hladký provoz na různých typech průmyslových, zpevněných a asfaltových povrchů. Kromě toho opotřebitelnější pryž ve smyslu vyšší hloubky dezénu a hodnoty 60 J zajišťuje delší životnost. Dodávají se také s pětiletou zárukou.

Galaxy MFS101 SDS je prémiový třístupňový produkt vyvinutý pro intenzivní třísměnné provozy. Obsahuje běhounovou směs s vynikajícími vlastnostmi, pokud jde o odolnost proti opotřebení a proříznutí. Vrchní vrstva zajišťuje optimální životnost pneumatiky. Měkká vrstva středového polštáře pomáhá minimalizovat vibrace, a poskytuje tak obsluze pohodlí. Základní vrstva směsi zajišťuje maximální stabilitu a umožňuje účinný přenos zatížení na ráfky vysokozdvižného vozíku. Protiskluzové ocelové kuličky zajišťují lepší uchycení ráfku a eliminují prokluzování kola.

Vzor se vyznačuje inovativním designem s průběžným středem a optimalizovanými výstupky na ramenou. To vede k nízkým vibracím a vysokému jízdnímu komfortu pro obsluhu při dlouhé pracovní době. Obvodové drážky zajišťují lepší ovladatelnost, zatímco delší drážky zajišťují lepší trakci.

Široký plochý profil pneumatiky Galaxy MFS 101 SDS spolu s rovnoměrnými vnitřními vrstvami vedou k dobrému rozložení zatížení a rovnoměrnému opotřebení, čímž je zajištěna vysoká stabilita stroje při kritických operacích zvedání a zatáčení.

Pneumatiky Galaxy MFS 101 SDS nabízejí špičkový výkon v oblasti jízdního komfortu, stability na vozovce a životnosti. Dodávají se v provedení Quick Heel/Lip (QH) a Standard Heel (SH), přičemž různé kombinace ráfků pokrývající téměř všechny potřeby. Zatímco 31 skladových jednotek v 18 rozměrech této nové pneumatiky je již k dispozici ve verzích QH nebo SH, dalších 11 rozměrů je v současné době ve vývoji a jejich uvedení na trh se očekává ve třetím čtvrtletí roku 2023.