Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Aplikace IsoMatch FarmCentre zemědělcům zjednoduší práci

Zveřejněno: 31. 10. 2022

IsoMatch FarmCentre je pokročilá softwarová aplikace pro sledování pohybu strojového parku v reálném čase. IsoMatch FarmCentre je vhodný pro všechny stroje Kverneland, které jsou ISOBUS kompatibilní.

IsoMatch FarmCentre je webová aplikace, takže stačí jakékoliv chytré zařízení s připojením k internetu.

Terminály IsoMatch Tellus PRO nebo IsoMatch Tellus GO+ mohou disponovat síťovým připojením ke cloudu, což umožní, mimo ovládání stroje v reálném čase a analýzy údajů, také vysílání úloh přímo do terminálu v traktoru, které může obsluha jednoduše spustit a zahájit práci. Informace o jednotlivých úlohách jsou v aplikaci ukládány pro účely dokumentace odvedené práce. Přes aplikaci jsou také posílány protokoly chyb a poruch strojů. Díky tomu je možné na ně rychle reagovat a maximálně tak zkrátit prostoje strojů. IsoMatch FarmCentre Vám tak poskytuje plnou kontrolu a přehled o Vašem podnikání.

IsoMatch FarmCentre je webová aplikace, takže stačí jakékoliv chytré zařízení s připojením k internetu, jako je notebook, tablet či telefon. Lze tak mít neustálý přehled. IsoMatch FarmCentre obsahuje modul MyDataPlant, který Vám umožní připravit aplikační mapy a velice jednoduše je poslat přímo do terminálu v kabině traktoru. Možnost využití je velice široká, protože každé rozmetadlo, postřikovač, nebo secí stroj Kverneland, který je ISOBUS kompatibilní, umožňuje i variabilní aplikaci na základě aplikační mapy. Výsledkem je nemalá úspora hnojiva/osiva/pesticidu, což je v dnešní době prudkého nárůstu cen vítané.

Informační tok aplikace IsoMatch FarmCentre.
Informační tok aplikace IsoMatch FarmCentre.

Nový design i funkce IsoMatch FarmCentre

Cílem společnosti Kverneland je zajišťovat zemědělcům co nejaktuálnější data přímo z pole. IsoMatch FarmCentre nepřichází jen s unikátním vzhledem a ovládáním, ale je také vybaven intuitivním ovládacím panelem zobrazujícím důležitá data o připojených terminálech.

Jednou z několika přidaných funkcí je, že je možné si zobrazit data o všech strojích, které jsou připojené. Jde například o informace týkající se samotného řízení stroje a jeho životnosti, nebo posloupnosti naplánovaných úloh. To umožňuje rychlé a snadné vyhodnocení výkonu. Přes agrirouter zajišťuje IsoMatch FarmCentre kompatibilitu s licencemi třetích stran.

IsoMatch FarmCentre byla navržena se smyslem pro jednoduchost, snadnou ovladatelnost a efektivnost hospodaření.

IsoMatch FarmCentre bude uveden na trh v druhé části letošního podzimu. Pro více informací k softwarové aplikaci IsoMatch FarmCentre kontaktujte produktového managera Ing. Petra Peška (+420 725 824 591, petr.pesek@kverneland.cz).