50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Krone zahájilo stavbu nového skladu a logistického centra ve Spelle

Zveřejněno: 19. 3. 2022

První přípravné práce k výstavbě nového skladu a logistického centra náhradních dílů Krone ve Spelle na ulici Rheiner Straße začaly. Nyní se buduje plot a bude provedena skrývka ornice.

Náhled nového skladu a logistického centra Krone.

Na ploše zhruba 7,5 ha, která je umístěna na příjezdu do Spelle, bude Krone stavět vysoce moderní sklad náhradních dílů s návazným logistickým centrem, včetně kancelářského zázemí. Plány uvádějí, že by nový sklad a logistické centrum mělo být uvedeno do provozu koncem roku 2023. Objem investic se pohybuje okolo 40 mil. Euro.

K tomu dodává Bernard Krone, předseda dozorčí rady Krone Holdingu: „Začátkem roku jsme obdrželi první dílčí povolení stavby a nyní se podle plánu vrháme na realizaci projektu. Samozřejmě jsme v předcházejících dnech přemýšleli, jestli se v těchto politicky nejistých dobách chceme zatížit takovou investicí. Rozhodli jsme se ale pro realizaci. Neboť právě politická krize, ale také pandemie nám ukazují, jak důležité je zásobování potravinami ve vlastní zemi. Zemědělství a zemědělská technika jsou těžko postradatelné. Ale profesionální zemědělci a službaři vyžadují vedle výkonných, efektivních strojů také prvotřídní a co nejrychlejší dodávky náhradních dílů. Tyto požadavky splňujeme a výstavbou nového skladu se stavíme do role dlouhodobého, udržitelného a spolehlivého partnera našich zákazníků.“

Krone zahájilo stavbu nového skladu a logistického centra ve Spelle.
Krone zahájilo stavbu nového skladu a logistického centra ve Spelle.
Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: Krone

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.