Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 3.5. – svátek slaví Alexej

Magna Tyres uvádí na trh vlastní systém sledování tlaku a teploty v pneumatikách v reálném čase

Zveřejněno: 31. 1. 2024

Přední mezinárodní výrobce OTR pneumatik – nizozemská společnost Magna Tyres – oznámila, že spustila svůj vlastní systém TPMS jako další doplňkovou službu pro svou stále rostoucí celosvětovou zákaznickou základnu.

Magna Tyres uvádí na trh vlastní systém sledování tlaku a teploty v pneumatikách v reálném čase.

Systém Magna TPMS nabízí sledování tlaku a teploty v pneumatikách v reálném čase s upozorněním na mírné a extrémní hodnoty, a to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Systém umožňuje uživatelům rychle reagovat na situace v terénu tím, že včas identifikuje problémy a poskytne rychlé řešení. Ze systému lze odesílat automatické e-maily o provedených akcích příslušné osobě a lze jej snadno propojit s verzí pro stolní počítače i s mobilní aplikací (IOS/Android).

Mezi další výhody patří specializované snímače, které nepřetržitě měří všechny důležité informace potřebné pro bezproblémový provoz, jako je tlak, teplo, rychlost a vzdálenost. Brána Magna je tepajícím srdcem sběru všech informací, které jsou měřeny senzory a prostřednictvím sběrnice CAN-bus následně shromažďovány a přenášeny v reálném čase.

Systém navíc monitoruje každý pohyb a každou statistiku celého vozového parku bez ohledu na to, kdy a kde na světě je v provozu. Snížení prostojů a zvýšení efektivity, které pomáhá manažerům vozového parku dohlížet na údržbu a včas odhalit problémy pro rychlou nápravu. Zároveň šetří čas při kontrolách a splnění zákonných požadavků, upozorňuje na potenciální problémy a zabraňuje překročení nosnosti.