TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Modelová řada traktorů Steyr Terrus CVT obdržela ocenění Red Dot Design Award 2022

Zveřejněno: 13. 4. 2022

Modelová řada traktorů Steyr Terrus CVT získala významné mezinárodní ocenění za design. Rozhodnutí poroty udělit traktoru Terrus CVT ocenění v kategorii Product Design v rámci Red Dot Design Award 2022 je nejnovějším oceněním pro nový model uvedený na trh v roce 2021.

Traktor Steyr Terrus CVT obdržel ocenění Red Dot Design Award 2022.

Mezinárodní porota, která hodnotí přihlášené produkty do soutěže Red Dot, posuzovala v několikadenním hodnotícím procesu rekordní počet produktů firem a designérských studií, které se ucházely o ocenění v roce 2022. Přihlášené výrobky od firem z celého světa byly pečlivě prozkoumány a byla posouzena kvalita designu a míra inovace. V kategorii Product Design obdržel ocenění traktor Steyr Terrus CVT. Ocenění bude předáno na slavnostním ceremoniálu v německém Essenu 20. června.

„Konstrukční tým, který stojí za novým traktorem Steyr Terrus CVT, je potěšen oceněním poroty Red Dot, která ocenila náš závazek spojit styl a design s kvalitou, schopnostmi, efektivitou a udržitelností,“ uvádí se v tiskové zprávě společnosti Steyr.

Inovovaná řada traktorů Steyr Terrus CVT také nedávno získala ocenění ‘Excellent Product Design’ v soutěži German Design Awards, která se pořádá již od roku 1953.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Steyr

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.