Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Nová generace terminálů Horsch eosT10 vyniká svou všestranností a nejmodernějším vybavením

Zveřejněno: 10. 10. 2023

Firma Horsch představuje novou generaci terminálů Horsch eosT10. Hlavní důraz je kladen na výkon a výstup, které jsou optimálně sladěny a díky intuitivnímu ovládání zaručují dokonalý uživatelský komfort. K tomu přispívá i dotykový 10palcový barevný displej s vysokým rozlišením, jehož antireflexní vrstva zabraňuje odleskům.

Nová generace terminálů Horsch eosT10 vyniká svou všestranností a nejmodernějším vybavením.

Nový terminál Horsch eosT10 posouvá ovládání stroje na novou úroveň a je samozřejmě kompatibilní s ISOBUS podle ISO 11783. To umožňuje bezproblémovou integraci do všech strojů ISOBUS.

Hardware terminálu Horsch eosT10 vyniká svou všestranností a nejmodernějším vybavením. Praktická rukojeť umožňuje optimální manipulaci i za jízdy. Vysoce výkonný hardware s rozsáhlou paměťovou kapacitou zaručuje vysoký výkon a rychlost i při zpracování velkého množství dat.

Četná rozhraní nového terminálu Horsch eosT10, mezi nimiž jsou dva porty USB, jedno rozhraní WiFi a také samozřejmě GPS, zaručují kompatibilitu s mnoha aplikacemi.

Pro maximální přehled lze na novém terminálu Horsch eosT10 paralelně s hlavní aplikací zobrazit až dvě nebo tři podokna.
Pro maximální přehled lze na novém terminálu Horsch eosT10 paralelně s hlavní aplikací zobrazit až dvě nebo tři podokna.

Software nového terminálu Horsch eosT10 zaujme moderním a prakticky přívětivým uživatelským rozhraním. Možnost přepínání mezi denním a nočním režimem (tmavým a světlým) umožňuje přizpůsobit zobrazení příslušným světelným podmínkám. Pro maximální přehled lze paralelně s hlavní aplikací zobrazit až 2 nebo 3 podokna. Alternativně lze terminál používat také ve formátu na výšku. To umožňuje zobrazit dvě aplikace, např. ISOBUS a zobrazení mapy, jednu pod druhou.

Přenos aplikačních map se provádí zcela jednoduše pomocí bezdrátové výměny dat. Správa licencí byla optimalizována a nyní existují pouze 2 verze licencí: Horsch eosT10 nebo Horsch eosT10 Pro. Funkce ISOBUS SectionControl pro jedny ramena a až 120 sekcí je obsažena již ve standardní verzi.