Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Nová modelová řada nasávacích ramen Kotte Profi L, Profi XL a Profi XXL pro cisterny Kotte Garant

Zveřejněno: 30. 1. 2023

Nová modelová řada nasávacích ramen Kotte Profi L, Profi XL a Profi XXL pro cisterny Kotte Garant byla vyvinuta na pozadí neustále se zvyšujících požadavků zemědělců na výkon a komfort. Nová ramena zaujmou zejména následujícími vlastnostmi: jednoduchá a pohodlná obsluha pomocí systému SmartParking, vysoká nosnost, řešení nezávislé na traktoru a také rozsah otáčení o 270° pro co největší flexibilitu při sání.

Nová modelová řada nasávacích ramen Kotte Profi L, Profi XL a Profi XXL pro cisterny Kotte Garant.

Nasávací ramena Kotte Profi L, Profi XL a Profi XXL jsou standardně ovládána proporcionálními funkcemi, takže je dosaženo nejvyššího komfortu obsluhy. Ovládání je intuitivní prostřednictvím nejnovější generace řídicího systému GO CONTROL ISOBUS. Funkce SmartParking účinně ulehčuje řidiči při manévrování s ramenem, protože parkovací poloha ramena je řízena automaticky.

Základní model "Kotte Profi L" má dosah 4,90 metru a výšku přes 4 metry. Stabilní a zároveň lehká konstrukce zajišťuje úsporu hmotnosti celého vozidla. Model "Kotte Profi XL" se třemi klouby má dosah 6,40 metru. Díky 2metrovému teleskopickému koncovému výložníku je při vysunutí možný dosah až 8,40 metru. Kloubové spoje umožňují nasávání z jímek až do hloubky 3,10 metru. Verze "Kotte Profi XXL" má dosah až 9,65 metru s vysunutým 2metrovým teleskopickým výložníkem. Ani zde není problém sací výška přes 4 metry a nasávání z jímek je možné také až do hloubky 4 metry.

Všechny verze nasávacích ramen Kotte Profi mají sací výkon přes 10 000 litrů za minutu (v závislosti na nasávaném materiálu).

Nová modelová řada nasávacích ramen Kotte Profi L, Profi XL a Profi XXL pro cisterny Kotte Garant.
Nová modelová řada nasávacích ramen Kotte Profi L, Profi XL a Profi XXL pro cisterny Kotte Garant.