Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Pneumatiky Continental CombineMaster pro sklízecí mlátičky

Zveřejněno: 11. 10. 2022

Sklízecí mlátičky na polích sklízí obiloviny i kukuřici. Právě pro tyto práce jsou určeny zemědelské pláště Continental CombineMaster ve dvou verzích. Obě verze pláště využívají patentované technologie: N.flex – zajistí nízké vibrace pro mimořádný komfort jízdy a D.fine lug – pro vysokou odolnost a životnost pláště.

Pneumatiky Continental CombineMaster jsou určené speciálně pro sklízecí mlátičky.

Continental CombineMaster nabízí díky technologii HexaBead mimořádně vysokou odolnost. Hexagonální patka s patním jádrem vinutým z jednoho kusu drátu se postará o to, že pneumatika perfektně sedí na ráfku, bez jakéhokoliv prokluzu. Zvyšuje trakci a pohodlí – nejen na poli, ale i na silnicích. Konstrukce hexagonální patky také zajišťuje maximální nosnost, je speciálně vyvinutá pro použití na těžkých sklízecích mlátičkách. Tato technologie je speciálně zkonstruována pro přední kola sklízecích mlátiček a zajišťuje přenos vysokých kroutících momentů stroje na pneumatiky. Continental CombineMaster VF je vybavený technologií VF a je ideálním partnerem pro práci v terénu i na cestách. Technologie VF umožňuje využít pneumatiku při sníženém tlaku – to chrání jak pneumatiky, tak půdu. Obdélníkové jádro patky pneumatiky navíc umožňuje velkou flexi bočnice pláště bez poškození.

Plná flexibilita díky technologie Continental CombineMaster VF

Na pneumatiky Continental CombineMaster pro sklízecí mlátičky se kladou speciální nároky. Během sklizně musí odolat pravidelnému cyklickému zatížení v terénu, ale i vysokým rychlostem na silnici. Zatímco protizávaží v podobě žacího ústrojí uleví zadním řídícím pneumatikám v terénu, na asfaltu jsou vystaveny daleko větší hmotnosti a zatížení.

Díky pneumatikám Continental CombineMaster VF mohou zemědělci šetřit čas a palivo, stejně tak i předcházet zhutnění půdy. Zatímco dříve bylo nutné měnit tlak v pneumatikách podle aktuálního využití stroje (hmotnost nákladu, jízda po silnici nebo po poli), technologie VF umožňuje použití pneumatiky i při nižším tlaku vzduchu – bez ohledu na hmotnost nákladu nebo místo využití stroje – bez jakéhokoliv nepříznivého dopadu na pneumatiku. Pneumatiky Continental CombineMaster VF tak poskytují konstantní nosnost při všech rychlostech a ve srovnání se standardními pneumatikami umožňují snížení tlaku v pneumatikách bez omezení jejich výkonu.

Zemědelské pláště Continental CombineMaster jsou k dispozici ve dvou verzích.
Zemědelské pláště Continental CombineMaster jsou k dispozici ve dvou verzích.