Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Společnost ZETOR POLSKA slaví 20 let působení na polském trhu

Aktualizováno: 1. 12. 2016

Společnost ZETOR POLSKA letos slaví 20. výročí svého působení na polském trhu. Polská afilace zahájila svoji činnost v roce 1995 a od té doby prodala více než 34 tisíc traktorů. ZETOR POLSKA dnes patří mezi přední prodejce traktorů, které jsou oceňovány polskými zemědělci pro svou kvalitu a spolehlivost. K oslavě 20. výročí byla připravena limitovaná edice 200 traktorů v polských národních barvách.

ZETOR

Úspěšný příběh polského zastoupení společnosti ZETOR TRACTORS a. s. se začal psát již v roce 1995. Tehdy v ZETOR POLSKA pracovalo osm zaměstnanců, do současnosti se jejich počet rozšířil na 46. Zatímco loni činily tržby čtvrt miliardy zlotých, za rekordní je považován rok 2012, kdy se tržby vyšplhaly na úctyhodných téměř 400 milionů zlotých. Vzhledem k velikosti farem v Polsku jsou nejvíce vyhledávány traktory s kapacitou 80 až 100 koní, tedy u značky ZETOR konkrétně modelové řady Proxima a Major. Dříve vedly modely 5320 a 5340. Značka ZETOR si udržuje pevné postavení nejen v Polsku, ale i ve světě. V příštím roce oslaví 70. výročí své existence.

ZETOR POLSKA patří mezi lídry na polském trhu a velmi mě těší, že mohu tímto poděkovat všem našim zákazníkům. Hlavně díky nim nyní slavíme 20. výročí našeho působení. Přeji Zetoru v Polsku mnoho dalších úspěšných let,“ říká Arkadiusz Fułek, předseda představenstva ZETOR POLSKA.

U příležitosti 20. výročí byla vyrobena limitovaná edice traktorů značky ZETOR určená pro polský trh a speciální výroční logo. Tradiční červenou barvu traktorů v limitované edici doplnila bílá, která se vyskytuje na střechách a kolech traktorů. Barevné provedení odkazuje na národní barvy Polska. Traktory dále zdobí polep orlice, jež je dalším odkazem na polský státní znak. Stroje jsou pro zákazníky k dispozici od května.

„Blahopřeji polské afilaci ke kulatému výročí. Děkuji všem za dobře odváděnou práci a věřím, že vybudovanou pozici značky ZETOR v Polsku společnými silami obhájíme i do budoucna a budeme na polském trhu nadále růst,“ dodává Adam Žert, ředitel Úseku prodeje a marketingu ZETOR TRACTORS.

Oslavy 20. výročí polské afilace vyvrcholily 10. května slavnostní akcí MÁJOWKA, kterou ZETOR uspořádal pro své zákazníky, obchodní partnery a fanoušky. Na poli u hlavní silnice spojující města Kalisz a Pleszew se sešlo přes tisíc lidí, aby si prohlédli stávající modelové řady traktorů ZETOR i limitovanou edici traktorů.

O značce ZETOR

ZETOR, tradiční česká značka zemědělské techniky, existuje na trhu od roku 1946 a působí v řadě států po celém světě. Doposud bylo prodáno více než 1,2 milionu traktorů této značky. Traktory Zetor svým uživatelům usnadňují práci a spoří energii a finanční prostředky. Díky vlastnímu výrobnímu a vývojovému centru v Brně se traktory neustále inovují. Traktory nabízí tu nejlepší kombinaci síly a výkonu motoru, jednoduchého účelného provedení a vynikající provozní efektivity. Stroje jsou osazeny jak motory vlastní produkce, tak motory společnosti DEUTZ AG. Motory DEUTZ AG budou využívány převážně v modelových řadách traktorů, které plánuje společnost v budoucnu představit. ZETOR TRACTORS nyní nabízí tři modelové řady: Major, Proxima a Forterra. Podrobnější informace o společnosti ZETOR TRACTORS a jejích produktech naleznete na stránkách www.zetor.com.

Autor: ZETOR TRACTORS a.s.
Foto: Zetor

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.