50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Vybavte svůj traktor asistovaným řízením Ag Leader SteadySteer za výhodnou cenu!

Zveřejněno: 3. 2. 2022

Využijte předsezónní nabídky a vybavte svůj stávající stroj přesným asistovaným řízením za bezkonkurenční cenu již od 179 000 Kč (bez DPH). Systém Ag Leader SteadySteer lze využít na širokou škálu zemědělské techniky – od běžného traktoru přes samojízdný postřikovač až po kombajn.

Používání asistovaného řízení Ag Leader SteadySteer představuje značný přínos pro optimalizaci vstupů a minimalizování chyb při práci na pozemku.

Používání asistovaného řízení představuje značný přínos pro optimalizaci vstupů a minimalizování chyb při práci na pozemku. Zlepšuje se také výkonnost pracovníků a snižuje se jejich stres a únava. K nejdůležitějším výhodám navádění v zemědělství patří vysoká produktivita – méně přesahů vede k menšímu počtu cest přes pole, což vede k menšímu utužení půdy a úspoře času a nákladů na pracovní síly. Pokud chcete využívat tyto výhody i Vy, máte jedinečnou možnost pořídit systém řízení Ag Leader SteadySteer za výhodnou cenu.

Akce společnosti P & L, spol. s r. o. platí do 15. února 2022, nebo do vyprodání zásob.

Jaké výhody přináší asistované řízení Ag Leader SteadySteer?

U systému řízení Ag Leader SteadySteer elektromotor otáčí volantem a udržuje stroj v požadovaném směru. Výhoda tohoto systému je v jednoduché montáži, přenositelnosti a v nižší ceně.

Systém Ag Leader SteadySteer může být použit na každý starší i nový traktor, postřikovač, sklízecí mlátičku nebo jiný samojízdný stroj, kde jste schopni otočit volantem jednou rukou. Systém je možné přenášet podle potřeby mezi jednotlivými stroji. Řidič ovlivňuje pracovní soupravu jen při otáčení na souvratích a při kontrole pojezdu a překážek.

Snadná přenositelnost mezi různými stroji

Systém Ag Leader SteadySteer je velmi kompaktní a obsahuje díl pevně spojený s věncem volantu a vodícího elementu, ve kterém se pohyblivý díl pohybuje. Na rozdíl od jiných podobných systémů tak nemusíte při předělávání na jiný stroj složitě předělávat celý sytém, ale vše je otázkou jednoho kliknutí. Ag Leader SteadySteer je tak velice vhodný pro využití na více různých strojích, protože jeho předělání je opravdu otázkou chvilky.

Vybavte svůj traktor asistovaným řízením Ag Leader SteadySteer za výhodnou cenu!
Vybavte svůj traktor asistovaným řízením Ag Leader SteadySteer za výhodnou cenu!

Srdcem systému Ag Leader SteadySteer je elektromotor bez jakýchkoliv převodů. Vyznačuje se vysokým kroutícím momentem a otáčkami. Toto se projeví jak při získávání optimální linie při výjezdu ze souvratě, tak i při jízdě po stanovené linii.

Systém Ag Leader SteadySteer umožňuje snadnou výměnu hlavního elementu ozubeného kola během pár minut přímo na poli. Systém lze navíc kombinovat s různými GPS přijímači, které dokáží vysílat NMEA zprávy o frekvenci minimálně 10 Hz.

Pro více informací volejte tel.: +420 702 128 212 nebo pište na e-mail: agleader@pal.cz.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Ag Leader

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.