50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

CNH Industrial kupuje společnost Augmenta

Zveřejněno: 17. 3. 2023

Společnost CNH Industrial koupila firmu Augmenta, aby urychlila růst její inovativní technologie Sense & Act.

Optický skener Augmenta.

„Naše spolupráce se společností Augmenta přináší stále větší výhody pro provoz našich zákazníků. To, co začalo jako menšinová investice do jejich potenciálu, nyní vrcholí tím, že jsme tuto osvědčenou technologickou dokonalost přidali přímo do naší nabídky postřikovačů,“ řekl Derek Neilson, prezident pro zemědělství ve společnosti CNH Industrial.

„Technologie společnosti Augmenta urychlí rozvoj našich širších schopností 'Sense & Act', které vytvářejí hodnotu pro naše zákazníky,“ řekl Parag Garg, Chief Digital Product Officer. Úkoly Sense & Act jsou založeny na datech zjištěných senzory během procesu postřiku. Tato technologie dává strojům možnost selektivního postřiku, který přesně řídí a reguluje množství postřiku.

Práce společnosti Augmenta v této oblasti zahrnuje vývoj multispektrální kamery a softwaru, který monitoruje provozní prostředí stroje. To zvyšuje výnosy, zvyšuje udržitelnost tím, že eliminuje zbytečné používání chemických látek a hnojiv, a především snižuje čas, úsilí a vstupní náklady na aplikaci. Úspory herbicidů, fungicidů, regulátorů růstu rostlin a hnojiv jsou největší výhody této technologie.

Augmenta si zachová své stávající zaměstnance a kanceláře v Řecku a USA. Společnost CNH Industrial získá společnost Augmenta Holding SAS za 110 milionů dolarů.