50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

CNH Industrial Österreich GmbH boduje v Rakousku

Zveřejněno: 1. 4. 2021

CNH Industrial Österreich GmbH, mateřská společnost značek Case IH a Steyr, byla v soutěži předních rakouských společností vyhlášena jako "Best International Operating Company 2020/Nejlepší mezinárodní provozní společnost 2020".

Soutěž, která je všeobecně uznávána jako nejvýznamnější podnikatelská soutěž v Rakousku, pořádá poradenská firma PricewaterhouseCoopers (PwC), rakouský deník Die Presse a KSV1870

Traktory značek Case IH a Steyr jsou vyráběny v závodě St. Valentin v Dolním Rakousku. Závod vyrábí přibližně 10 000 traktorů ročně pro zákazníky v Evropě, Africe, na Středním východě, v Asii a okolí Pacifiku. Od svého otevření v roce 1947 továrna vyrobila kolem 600 000 traktorů.

Sortiment společnosti obsahuje 24 produktových řad a 98 modelů s 4 857 variantami, produkce probíhá na vysoce adaptabilní montážní lince. Vyráběny jsou zde například traktory Case IH Optum CVXDrive, Puma, Maxxum a Luxxum, spolu s traktory Steyr Terrus CVT, CVT Impuls, Profi a Multi.

Soutěž, která je všeobecně uznávána jako nejvýznamnější podnikatelská soutěž v Rakousku, pořádá poradenská firma PricewaterhouseCoopers (PwC), rakouský deník Die Presse a KSV1870.

Autor: Milan Jedlička
Foto: CNH Industrial

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.