Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

CNH Industrial otevírá technologické centrum v Indii

Zveřejněno: 1. 4. 2022

Společnost CNH Industrial (Case IH, New Holland) oficiálně otevřela své nové indické technologické centrum (ITC) ve městě Gurugram, které se nachází jihozápadně od hlavního města země Dillí na severu Indie. Toto strategické centrum je nedílnou součástí globální výzkumné a vývojové základny společnosti zaměřené na vývoj produktů a digitálních řešení.

Technologické centrum v Indii.

Nové indické technologické centrum je pro společnost CNH Industrial první svého druhu v zemi a je vybaveno nejmodernějšími technologiemi včetně inovačního centra, simulace vozidel a nejmodernější laboratoře virtuální reality pro podporu globálních projektů založených na technologiích.

Technologické centrum CNH Industrial je v provozu od března 2021 a již nyní je v plánuje jeho rozšíření. Toto pracoviště bude hrát strategickou roli pro spolupráci se sesterskými výzkumnými a vývojovými centry po celém světě, aby bylo možné inovovat a využívat špičkové technologie a digitální ekosystém v Indii, a to se zvýšenou efektivitou ve prospěch zákazníků.

Technologické centrum se rovněž zaměří na rozvoj klíčových kompetencí v oblasti softwarových řešení a technologií ovlivňovaných zákazníky, včetně cloudových, elektrifikačních, autonomních, pokročilých analýz, simulací, automatizace a mechanického a elektrického navrhování.

Technologické centrum, které se nachází v Gurugram SEZ (Cyber City), zaměstnává více než 100 lidí.

V posledních 10letech společnost CNH Industrial významně investovala mimo jiné do indické výroby, výzkumu a vývoje, dodavatelské základny a rozvoje dodavatelského řetězce. Nové indické technologické centrum posílí vizi učinit z Indie technologické centrum.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Archiv

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.