AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Continental představuje aplikaci pro měření tlaku v zemědělských pneumatikách

Zveřejněno: 7. 4. 2023

Společnost Continental nyní ve spolupráci s dalšími výrobci pneumatik nabízí aplikaci Agro Tyre Pressure App. Tato aplikace kombinuje databáze jednotlivých výrobců, jako jsou tabulky tlaku, zatížení a rychlosti. Aplikace je nyní k dispozici v angličtině, francouzštině, němčině a polštině pro systémy iOS a Android.

Mobilní aplikace Continental Agro Tyre Pressure App pro měření tlaku v zemědělských pneumatikách.

Zemědělství vyžaduje rozmanitost vozidel, aplikací a nářadí pravidelné a vhodné přizpůsobování tlaku v pneumatikách, aby byla zajištěna jejich životnost a další klíčové vlastnosti, jako je trakce, úspora paliva a ochrana půdy. Obvykle by se měl zemědělec obrátit na dokumentaci výrobce, aby určil správný tlak. Pokud má zemědělec ve vozovém parku pneumatiky více značek, je to ještě složitější.

Hlavní výzva pro zemědělce: kde najít všechny relevantní informace? Nová aplikace pro chytré telefony poskytuje snadný a rychlý přístup ke správným údajům o tlaku v pneumatikách. Výběrem zatížení, rychlosti, rozměru a značky pneumatik tato nová aplikace skutečně podporuje zemědělce a prodejce v jejich každodenní práci.