Dnes je 22.10. – svátek slaví Sabina

Energy Adventure představuje produktové inovace a spouští nový web

Zveřejněno: 29. 8. 2024

Česká společnost Energy Adventure přináší na trh řadu inovací, které posouvají kvalitu užitkových elektrických strojů z Příbramska na vyšší úroveň. Mezi hlavní novinky patří nový prototyp střechy s ochranným štítem pro e-tříkolky Advento a Advento Maxi, nástavba na e-vozík Cargo Bee a praktický držák na hole pro model 4Go. Společně s těmito produktovými vylepšeními firma také spustila nový web, který reflektuje její pozici lídra na českém trhu.

Energy Adventure představuje produktové inovace a spouští nový web.

„Naším cílem je neustále inovovat a přinášet na trh řešení, která zvyšují u uživatelů našich strojů komfort a efektivitu při práci. Pro e-tříkolky jsme vyvinuli prototyp střechy s ochranným štítem, který chrání řidiče před sluncem i deštěm. Dále jsme vyvinuli novou nástavbu pro e-vozík Cargo Bee s vyvýšenou ohrádkou, která umožňuje bezpečné převážet vysoký materiál nebo jeho naskládání do více pater. Pro hendikepované uživatele modelu 4Go jsme přidali praktický držák na hole,“ uvedl Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure s.r.o.

Novinky společnost představila u příležitosti veletrhu Země Živitelka a do prodeje ve formě příslušenství se dostávají okamžitě. Společně s produktovými novinkami Energy Adventure spustila také nové webové stránky. Nový design a struktura webu byly vytvořeny s cílem zdůraznit prestiž a sílu firmy Energy Advneture jako předního výrobce a prodejce elektrických užitkových pracovních strojů v Čechách, ale i v zahraničí.

Web je navržen tak, aby poskytoval návštěvníkům ucelený a přehledný přístup k informacím o produktech a službách. Klade důraz na moderní, uživatelsky přívětivé responzivní rozhraní, které umožňuje snadné prohlížení nabízených strojů a nářadí nejenom na PC, ale i mobilech a tabletu. Stránky obsahují podrobné specifikace strojů a jasně ukazují, jak technologie EA přispívá k efektivitě a udržitelnosti v různých odvětvích.

„Nový web je mnohem více než jen aktualizace – je to naše digitální vizitka, která odpovídá kvalitě a pozici našich produktů. Chceme, aby každý návštěvník jasně viděl, že jsme lídrem v oblasti elektrických pracovních strojů,“ říká Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure s.r.o.

Novinkou je, že struktura webu zapracovává také sekci „Ukázky“. V této části si uživatelé mohou prohlédnout různé aplikace a prostředí, kde elektrické stroje z Příbramska excelují.

V rámci nového webu se firma zaměřila také na posílení komunikace značky/firmy. Návštěvníci zde najdou aktuální novinky, ale také sekci s referencemi, či zevrubní popis firmy.

O společnosti Energy Adventure s.r.o.

Energy Adventure s.r.o. je českou společností, která působí na trhu přes 10 let, od roku 2013. Zabývá se výrobou a prodejem elektrických tříkolek, čtyřkolek, koleček, plošin a dětských motorek. Stroje české značky nacházejí uplatnění v zemědělství, stavebnictví, komunálních službách, sadařství, zahradnictví, ve stájích apod.

Společnost patří mezi předního výrobce a prodejce malých užitkových vozidel s elektrickým pohonem na území České republiky. V posledních letech úspěšně expanduje a vstoupila do evropských zemí jako je Dánsko, Litva, Maďarsko, Německo, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Slovensko a Švýcarsko.