Dnes je 22.10. – svátek slaví Sabina

Za pozitivní energií na Zemi Živitelku

Zveřejněno: 15. 8. 2024

V Buku – Milín, 15. srpna 2024 – Již 22. 8. otevře své brány široké veřejnosti Výstaviště České Budějovice a odstartuje agrosalón Země Živitelka. Energy Adventure s.r.o. bude tradičně u toho. Do jihočeské metropole přivezeme kompletní produktové portfolio tedy e-tříkolky Advento a Advento Maxi, e-čtyřkolku 4Go, ale také e-kolečko Busy Bee a e plošinu Cargo Bee i zástupce dětských e-motorek Push. Zveme Vás na zelený stánek Energy Adventure na ploše 410.

Za pozitivní energií na Zemi Živitelku.

„Účast na Zemi Živitelce je pro nás příležitostí představit kompletní portfolio našich elektrických pracovních strojů nejenom českým zemědělcům a farmářům. Naše stroje vynikají univerzálním uplatněním, nízkými provozními náklady a vysokým výkonem, což z nich činí ideálního partnera pro každodenní práci. Všechny zveme na plochu 410 v blízkosti brány 3, kde se budou moci seznámit s našimi stroji,“ říká Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure s.r.o.

Na akci přiveze český výrobce a prodejce elektrických užitkových a volnočasových strojů kompletní produktovou nabídku, tedy jak e-tříkolky Advento a Advento Maxi, tak také e-skútr 4Go, e-kolečko Busy Bee, e-plošinu Cargo Bee a dětské e-motorky Push.

„Pro naše zákazníky jsme si připravili jedinečnou akci – při nákupu jakékoliv tříkolky během výstavy obdrží sklápěcí sedadlo na korbu a plachty na přikrytí stroje v hodnotě 4 000 Kč zdarma. Věříme, že tento bonus přispěje k ještě většímu komfortu a spokojenosti našich zákazníků,“ říká Jan Berka. Akce platí pro přijaté objednávky na Výstavišti České Budějovice, e-shopu, nebo v síti autorizovaných prodejců v termínu od 22. do 31. 8. nebo do vyprodání zásob.

E-tříkolky Advento a Advento Maxi jsou spolehlivými, univerzálními elektrickými pracovními tříkolkami nenáročné na údržbu. Nosnost strojů je až 400 kg a na jedno nabití ujedou až 50 km. Stroje dosahují maximální rychlosti až 24 km/h. Výkon motoru je 850 W a energii mu dodává 48 V bezúdržbová baterie složená ze čtyř článků (každý o výkonu 12 V). Stroje jsou vhodné na zahrady, farmy, do vinic nebo vybraných výrobních a zemědělských areálů, ale také interiérů. Advento se od Adventa Maxi liší zejména v rozměrech, kdy je o několik cm kratší a užší. Model Advento Maxi lze přihlásit na SPZ.

Obratná elektrická čtyřkolka 4Go se skvěle hodí pro přepravu osob s omezenou schopností pohybu, nebo pro přepravu osob na větší vzdálenosti v rozsáhlých objektech, či mezi jednotlivými halami/sklady. Stroj je poháněn elektrickým motorem 60 V 500 W, výkon motoru dodává bezúdržbová 60 V 20Ah VRLA-GEL baterie. Dojezd stroje je až 40 km a může dosáhnout maximální rychlosti 25 km/h. Stroj uveze až 140 kg a lze jej osadit i SPZ.

Neocenitelnými pomocníky při práci, kteří Vám ušetří energii jsou e-vozíky Busy Bee a Cargo Bee. Robustní konstrukce a vysoký výkon strojů umožňují snadnou přepravu těžkého, sypkého a jiného materiálu. Busy Bee je kolečkem osazeným korbou o objem 180 litrů, proti tomu Cargo Bee je plošinou, která zvládne přepravovat objemný a těžký náklad. Busy Bee i Cargo Bee disponují elektro motorem o výkonu 350 W, který je napájen 24 V 15 Ah VRLA-GEL bezúdržbovou baterií. Vozíky jsou vybaveny automatickou uzávěrkou diferenciálu a přepínačem řazení. K dispozici je vysoký a nízký stupeň rychlosti.

Společně s pracovními elektrickými stroji se veřejnosti představují i dětské e-motorky Push. Stroje kladou důraz na bezpečnost, mají několik rychlostních módů, je na nich možná jízda s vypnutým motorem, baterie je integrovaná do rámu a na jedno nabití můžou malí závodníci ujet až 15 km.

Těšíme se na Vás!