Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 30.6. – svátek slaví Šárka

Fendt otevřel nové severoamerické návštěvnické centrum

Zveřejněno: 27. 6. 2024

Fendt Lodge v Jacksonu (Minnesota) bude sloužit jako oficiální severoamerický domov značky a bude místem pro uvádění produktů na trh, setkání zákazníků a prodejců. Sloužit bude i jako návštěvnické centrum.

Fendt otevřel nové severoamerické návštěvnické centrum.

Společnost AGCO Corporation otevřela 1. května 2024 The Fendt Lodge v Jacksonu ve státě Minnesota. Toto prvotřídní centrum pro zákazníky přiléhá k výrobnímu závodu společnosti AGCO v Jacksonu a slouží jako oficiální domov společnosti Fendt v Severní Americe. Pyšní se centrem historie značky Fendt a bude místem návštěv zákazníků, zahajovacích akcí, setkání dealerů a firemních setkání.

Fendt Lodge je navržen ve velkolepém stylu jako tradiční chaty u jezera na Středozápadě, s divadlem a konferenčními místnostmi, historickými a vzdělávacími exponáty, expozicemi výrobků a simulátory a obchodem se zbožím a kavárnou. Slouží jako severoamerické centrum značky pro školení dealerů, prodejní setkání a oslavy a zároveň seznamuje farmáře a návštěvníky s hodnotami značky Fendt, inovacemi produktů a možnostmi testovacích jízd na dráze.

K dispozici jsou také prohlídky výrobního závodu AGCO v Jacksonu, kde se vyrábějí pásové traktory Fendt a postřikovače Fendt Rogator.