Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Financujte nákup nakladače Bobcat výhodně s UniCredit Leasing CZ

Zveřejněno: 15. 12. 2021

Nakladače Bobcat jsou nově dostupné za výhodných podmínek v rámci akční nabídky financování od UniCredit Leasing CZ. Akce se vztahuje na kloubové a smykem řízené nakladače a teleskopické manipulátory.

Akce se konkrétně vztahuje na kloubové a smykem řízené nakladače Bobcat a teleskopické manipulátory Bobcat.

Společnost Bobcat CZ a UniCredit Leasing CZ spustily pro své zákazníky a klienty z řad zemědělců nový program nákupu manipulační techniky značky Bobcat s výhodným financováním.

Jaké výhody přináší financování nakladačů Bobcat od UniCredit Leasing CZ?

Na počátku je zapotřebí mít z vlastních zdrojů k dispozici jen finanční sumu rovnající se výši DPH pořizovací ceny stroje. První splátku úvěru lze navíc odložit, můžete ji provést až 12 měsíců po předání stroje (do té doby splácíte jen úroky – 11 splátek). Fixní úroková sazba činí po celou dobu financování 2,5 % p.a., přičemž splatnost půjčky standardně nastává za 24 až 60 měsíců. Program je kombinovatelný s dotacemi od SZIF (Státní zemědělský intervenční fond).

Finanční společnost vám v případě potřeby pomůže vyřídit dotaci úroků od PGRLF (Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond).

Financujte nákup nakladače Bobcat výhodně s UniCredit Leasing CZ.
Financujte nákup nakladače Bobcat výhodně s UniCredit Leasing CZ.

Obě společnosti vám v případě potřeby pomohou vyřídit dotaci úroků od PGRLF (Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond).

Další výhodou pořízení stroje Bobcat je tříletá tovární záruka (nejde o pojistku ani strojní pojištění) a především nárok na náhradní stroj, který má majitel v případě, že původní nakladač nebo manipulátor není do 3 pracovních dní od přijetí servisem opravený. Náhradní stroj zajistí buď lokální zástupce Bobcat nebo přímo importér Bobcat CZ a.s., který má v České republice velkou půjčovnu vlastních strojů.

Co všechno lze pořídit za výhodné financování od UniCredit Leasing CZ?

Akce se konkrétně vztahuje na kloubové a smykem řízené nakladače a teleskopické manipulátory Bobcat.

Kompaktní smykem řízený nakladač Bobcat řady R.
Kompaktní smykem řízený nakladač Bobcat řady R.

Bobcat nabízí kompaktní smykem řízené nakladače řady Bobcat R serie. Ty díky své vyšší stabilitě v kombinaci se zvýšenou účinností hydrauliky poskytují prvotřídní tlačné a vylamovací síly a zvýšenou nosnost. Všechny stroje řady R jsou standardně vybaveny plně uzavřenou jednodílnou pohodlnou kabinou s HVAC, 5palcovým displejem vysoké kvality a systémem LED osvětlení. Nakladače řady Bobcat R mají již v základním provedení zabudováno mnoho prvků, za které se dříve muselo připlácet. Jde zejména o volitelné ovládání joystickem, dvourychlostní pojezd, hydrauliku s vysokým průtokem a s ovládacím zařízením pro příslušenství a polohování lžíce v obou směrech.

Kloubový nakladač Bobcat L85.
Kloubový nakladač Bobcat L85.

V oblasti kloubových nakladačů Bobcat jde o modely L85 a L28. L85 nabízí vysokou stabilitu s velkou vylamovací, tažnou a tlačnou silou a je kompatibilní s rozsáhlou nabídkou příslušenství Bobcat. Jedinečnou vlastností modelu L85 je, že nabízí pokročilé ovládání příslušenství. Revoluční systém umožňuje obsluze přepínat mezi různými schématy ovládání stroje pouze jedním stisknutím tlačítka. To jí umožňuje nezávislou kontrolu nad otáčkami motoru (s maximálním přídavným průtokem) a rychlostí pojezdu stroje. Prostřednictvím konektoru může obsluha intuitivně a efektivně ovládat i ta nejsložitější příslušenství.

Kloubový nakladač Bobcat L28.
Kloubový nakladač Bobcat L28.

Tradiční atributy vysokého výkonu ve spojení s malou velikostí, vysokou obratností a celkovou všestranností stroje jsou u kompaktního kloubového nakladače L28 doplněny nižším tlakem na povrch a u strojů s nízkou hmotností též zvýšenou nosností. Nakladač je díky svému kloubu, který umožňuje, aby zadní pneumatiky při zatáčení kopírovaly dráhu předních pneumatik, velmi šetrný k terénu. Při zvolení režimu bezpečné jízdy po trávníku se lze navíc spolehnout na omezený prokluz kol.

Teleskopický manipulátor Bobcat R.
Teleskopický manipulátor Bobcat R.

Sortiment teleskopických manipulátorů Bobcat R zahrnuje kompaktní a velké modely. Nakladače nabízejí prvotřídní pracovní prostor s novým designem kabiny. Poskytují řadu nových a osvědčených provozních funkcí. Obsluha může při práci využít řadu automatických funkcí výložníku. Pro plné využití potenciálu teleskopických nakladačů může obsluha rychle přejít z plynulého pohonu na dynamický s rychlejším přeřazováním a rychlejší fází zrychlení a zpomalení. Uživatelé si na nakladačích řady Bobcat R cení zejména konstrukce svařovaného prostorového rámu, jenž je společně s ochrannými ocelovými deskami u základny stroje charakteristickým prvkem všech nakladačů Bobcat. Nakladače jsou poháněny novými modernizovanými verzemi motoru Bobcat D 34 Stage V. Řada R je k dispozici se čtyřmi různými úrovněmi vybavení AGRI. Výbava v každém balíčku je jasně definována a volena tak, aby splňovala různé úrovně očekávání zákazníků, pokud jde o snadné používání a úroveň pohodlí.

Akce je platná do 31.12.2021, kupní smlouva i úvěrová smlouva musí být uzavřena v době platnosti akční nabídky. Stroj může být dodán i po tomto datu. O více informací požádejte vašeho prodejce strojů Bobcat nebo kontaktujte obchodního zástupce UniCredit Leasing CZ, a.s.: Václava Růžková, tel.: 730 129 407

Autor: Milan Jedlička
Foto: Bobcat

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.