TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Krampe zlepšuje svůj proces zajištění kvality pomocí přenosného 3D měřicího stroje

Zveřejněno: 22. 11. 2022

"Kvalita na kolech" – to je motto společnosti Krampe, které se jasně odráží v mnoha návěsech společnosti, které jejich majitelé často používají již několik desetiletí. V souvislosti s typovým schválením EU, s nímž jsou dodávána téměř všechna vozidla Krampe, je však neustálé řízení kvality povinné. Toto schválení znamená, že zákazníci společnosti Krampe mohou nejen bez problémů registrovat svá vozidla v EU, ale mohou si být také jisti, že vozidla splňují nejvyšší, celoevropské standardy kvality a bezpečnosti.

Krampe zlepšuje svůj proces zajištění kvality pomocí přenosného 3D měřicího stroje.

Aby bylo možné ještě přesněji kontrolovat kvalitu každého vstupujícího dílu, investovala společnost Krampe nedávno do nového přenosného 3D měřicího stroje (WM 3000) od společnosti KEYENCE. Díky použití technicky dokonalých komponentů se dosáhne vyšší kvality návěsů Krampe.

Tento nový stroj také poskytne společnosti Krampe Fahrzeugbau GmbH možnost kontrolovat i ty nejsložitější komponenty pomocí počítače. Software navíc umožňuje automatický výpočet určitých parametrů a program porovnává naměřené prvky s tolerancemi přenesenými z výkresů.