Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Mobilní aplikace pro rozmetadla Rauch přináší nové chytré funkce

Zveřejněno: 22. 2. 2023

S aplikací Rauch je přesná výživa rostlin efektivnější a ještě snazší. Společnost Rauch Landmaschinenfabrik GmbH je známá svými inovativními technologiemi ve svých strojích. Nyní nabízí vlastnoručně vyvinutou aplikaci pro ještě lepší podporu při hnojení. Kromě rozmetací tabulky a nástrojů v ní uživatel najde nové funkce, jako je zobrazení aktuálních cen hnojiv a rychlý přístup k nabídkám služeb Rauch.

Mobilní aplikace pro rozmetadla Rauch přináší nové chytré funkce.

„Aplikace Rauch je již známá jako rozmetací tabulka a je téměř nezbytností pro každého zemědělce, který si eviduje své náklady. S novými funkcemi je manipulace se strojem, a tím i udržitelná výživa plodin, ještě lépe zaručena. Inovativní technologie, ale také uživatelská přívětivost v navazujících oblastech jsou středem našeho vývoje,“ říká Volker Stöcklin, jednatel oddělení designu a vývoje.

Pro použití nastavovacího diagramu se v přehledném menu aplikace Rauch jednou vytvoří profil s požadovaným rozmetadlem hnojiv, použitým rozmetacím kotoučem a pracovní šířkou. Konkrétní hodnoty nastavení pro dávkování a rozdělování více než 3 000 různých hnojiv, granulí proti slimákům a jemných semen se dynamicky vypočítají pro nakonfigurovaný model, a to i pro stroje bez elektrického ovládání. Neznámá minerální a organická hnojiva lze porovnat prostřednictvím systému identifikace hnojiv DIS a určit tak hodnoty nastavení. S volitelným modulem WLAN lze všechny parametry nastavení přenést do pracovního menu elektronické řídicí jednotky QUANTRON-A nebo do terminálů ISOBUS pouhým stisknutím tlačítka.

Kromě toho lze nyní v aplikaci Rauch vyvolat měsíčně aktualizované ceny hnojiv. Ty lze zpětně porovnávat s historickými hodnotami z Agrarmarkt Informations-Gesellschaft mbH za jeden rok. Uživateli je tak poskytnuta pomoc při kontrole nejvhodnějšího období pro nákup hnojiva.

Nástroje speciálně vyvinuté pro potřeby zemědělců, jako jsou anemometry a jiné měřiče, nabízejí dobrou podporu při každodenní práci. S volitelnou výbavou lze v aplikaci Rauch zobrazit také obsah zásobníku – během provozu i při nakládání. Nabídku důležitých funkcí pro moderní zemědělství doplňuje kalkulačka pro kalibrační zkoušky.

Aplikaci Rauch si můžete zdarma stáhnout z obchodu Android Play nebo IOS Appstore.