Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Modernizovaná řada T9 je lepší než kdy jindy

Aktualizováno: 1. 12. 2016

Řada T9 zahrnuje nejsilnější traktory od firmy New Holland. Traktory poskytují jednoduché řešení pro zemědělce hospodařící na rozsáhlých výměrách. Traktory v řadě T9 poskytují nízké provozní náklady, vynikající komfort pro obsluhu a pneumatiky šetrné k půdě. Traktory řady T9 byly inovovány a dále zlepšují komfort obsluhy a snižují provozní náklady. Řada zahrnuje sedm modelů s maximálním výkonem od 435 do 692 koní.

New Holland

Řada T9 ve standardní verzi rámu byla vyvinuta pro evropské trhy. Tato verze poskytuje traktor, který může využít 900 mm vysoké trakční pneumatiky. Přesto šířka traktoru nepřesahuje 3 metry.

Inovovaná řada New Holland T9 plní emisní normu Stage IV, díky osvědčené technologii  EcoBlue HI-eSCR. Je to vysoce efektivní řešení s nízkou spotřebou paliva a AdBlue, a díky jednoduché instalaci je traktor schopen dodat stejný nebo vyšší výkon, než jeho předchůdce.

Konstrukce kabiny traktorů T9 je nejlepší ve své třídě. V kabině je veškeré ovládání ergonomicky uspořádané. Za to může oceněná loketní opěrka SideWinder II, kde všechny ovládací prvky přirozeně padnou do ruky. Loketní opěrka SideWinder II nabízí čtyři ovládací prvky. Multifunkční rukojeť CommandGrip zase řídí funkce traktoru, které jsou používány nejčastěji. Tlačítka jsou podsvícená a palcové kolečko, které ovládá rychlosti, bylo integrováno.

T9 přináší nejlepší hydraulický výkon ve svém segmentu s až osmi zadními vnějšími okruhy. Standardní čerpadlo dodává až 159 l/min. Volitelná verze high-flow poskytuje výkon až 216 l/min, který může být zvýšen na celkem 428 l/min při kombinaci s Mega Flow čerpadlem.

Autor: Milan Jedlička
Foto: New Holland

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.