Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Nová telemetrická jednotka Pöttinger CONNECT zamezí datovému chaosu

Zveřejněno: 19. 5. 2022

Telemetrickou jednotku Pöttinger CONNECT lze použít k převzetí funkcí řízení, záznamu a přenosu dat u strojů řízených sběrnicí ISOBUS. Díky jednoduchému ovládání a certifikovanému datovému rozhraní lze telemetrickou jednotku používat rychle a efektivně. Pöttinger CONNECT bude k dispozici od 1. srpna 2022.

Nová telemetrická jednotka Pöttinger CONNECT zamezí datovému chaosu.

Telemetrický modul Pöttinger CONNECT má certifikované datové rozhraní pro Agrirouter, internetovou platformu pro výměnu dat. Lze tak propojit mnoho informačních systémů pro řízení zemědělských podniků. Společně se systémem NEXT Machine Management a NEXT Farming pro plánování využití půdy nabízí Pöttinger možnost vizualizace dat a jejich dlouhodobé dokumentace. Automatické zaznamenávání a přenos dat zajišťuje jejich trvalé uložení. Tím je zajištěna úplná a profesionální dokumentace a zamezí se chaosu v datech.

K ovládání telemetrické jednotky i příslušného nářadí se používají terminály kompatibilní se sběrnicí ISOBUS nebo alternativně terminály traktoru. Pöttinger nabízí díky inteligentním terminálům POWER CONTROL, EXPERT 75 a CCI 1200 vhodné řešení pro každou aplikaci.

Pöttinger CONNECT nabízí možnost snadného a cenově výhodného využití aplikací pro precizní zemědělství. Modul Pöttinger CONNECT přebírá úlohy řídicí jednotky a umožňuje jednoduché a nekomplikované aplikace, jako je řízení sekcí (TC-SC) a řízení s proměnnou rychlostí (TC-GEO).