Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Nový Case Maxxum představen

Aktualizováno: 1. 12. 2016

Firma Case IH představila nový Case Maxxum, který plní finální emisní normu Tier 4f. Při pohledu na traktor zaujme nové tvarování kabiny či nové zpracování ladných křivek po bokách kapoty.

Case IH

Díky technologii "SCR Only" (pouze na AdBlue) Case IH postupně překonává nejnovější emisní normy, doprovázené vývojem nových stylů a celkové ergonomie traktorů.

Včera se nové traktory Maxxum představily v San Antonio (Texas, USA). Celkem se jich představilo pět. Tyto traktory jsou v USA určeny především pro malé hospodáře a chovatele dobytka. Traktory v USA naleznou uplatnění v senoseči, v péči o  hospodářská zvířata nebo v manipulaci. V Evropě tyto traktory budou demonstrovány v pestřejších pracích, ale také obtížnějších.

Na severoamerickém trhu budou k dispozici čtyři modely s čtyřválcovým motorem FPT (4,6 l) o výkonech 115, 125, 135 a 145 koní a jeden model s šestiválcovým motorem FPT (6,7 l). Maxxum zůstává k dispozici ve standardním provedení nebo v provedení Multicontroller. K dispozici bude převodovka Powershift nebo CVT (tzv. CVX v Evropě). 

Díky modernímu stylu, Maxxum podporuje 8 LED světlometů, včetně dalších volitelných.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Case IH

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.