50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Nový kolový nakladač New Holland

Aktualizováno: 1. 12. 2016

Společnost New Holland na veletrhu SIMA 2015 v Paříži představila nové kompaktní nakladače C-generace s kapacitou 4,9 až 6,5 tuny. Řada zahrnuje čtyři modely: W50C, W60C, W70C a W80C. Řada stanovuje nové standardy produktivity, všestrannosti, pohodlí, to vše s nízkými náklady na provoz.

New Holland

Nová řada kloubových nakladačů od firmy New Holland vyniká malou výškou. Nejmenší model v řadě má maximální výšku 2,5 metru a maximální šířku 1,76 m. Ve dvou největších modelech je možné získat hydraulický výkon 130 litrů za minutu. Přenos je hydrostatický a má maximální rychlost 33 kilometrů za hodinu.

Nízká kabina a kloubové řízení, znamená, že nové kompaktní kolové nakladače se mohou pohybovat s velkou obratností kolem farmy a v nízkých hospodářských budovách. Operátoři budou mít vynikající komfort v kabině, budou moci maximalizovat produktivitu a při tom s minimální únavou, a nebudou ztrácet čas v každodenní údržbě, protože všechna servisní místa jsou snadno přístupná ze země. Kabina přichází s ROPS a FOPS - úroveň ochrany 2 je jako standard, takže obsluha může pracovat bezpečně s jistotou.

Ovládání nakladače se provádí joystickem.

Motor je od FPT (3,4 l). Nejmenší model poskytuje 58 koní a nejsilnější model 74 koní. C-generace splňuje emisní normu Euro IV.

Autor: Milan Jedlička
Foto: New Holland

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.