TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Nový Steyr Terrus CVT získal ocenění iF Design Award za osobitý design

Zveřejněno: 23. 5. 2022

Udělení ceny iF Design Award nejnovější generaci traktorů Steyr Terrus CVT s výkonem 250 – 300 koní opět podtrhuje důležitou roli kvalitního designu v koncepci produktivních a efektivních traktorů.

Nový Steyr Terrus CVT získal ocenění iF Design Award za osobitý design.

Ceny iF Design Awards patří od svého založení v roce 1953 k nejprestižnějším oceněním svého druhu na světě. Nezávislá porota složená z mezinárodních profesionálů v oblasti designu společně vybírá návrhy hodné ocenění na základě specifických, objektivních standardů a uděluje cenu iF Design Award výrobkům, které prokazují vynikající design, který je přínosem pro spotřebitele a zvyšuje prestiž designérské komunity.

Nové traktory Steyr Terrus CVT byly uvedeny na trh v roce 2021 a nahradily první generaci modelu z roku 2015. Tři modely nové řady Steyr Terrus CVT s výkonem 250 až 300 koní a standardní převodovkou CVT ukazují vliv "avantgardní" filozofie designu společnosti Steyr, která se zaměřuje na nové, estetické koncepty, které jsou praktické a promyšlené. Steyr Terrus CVT byl v klíčových částech přepracován – od kapoty až po interiér kabiny – a vyznačuje se vyšší účinností, větším komfortem a snadnější údržbou. Vítězové byli oceněni na slavnostním večeru iF Design Award Night v pondělí 16. května 2022 na největším divadelním jevišti na světě v berlínském Friedrichstadt-Palast.