Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Poptávka stále roste: Siloking dodal zákazníkovi jubilejní 3000. samojízdný krmný vůz

Zveřejněno: 27. 3. 2023

Samojízdné míchací krmné vozy Siloking SelfLine 4.0 od společnosti Siloking Mayer Maschinenbau GmbH nacházejí uplatnění v malých i velkých mléčných farmách.

Poptávka stále roste: Siloking dodal zákazníkovi jubilejní 3000. samojízdný krmný vůz.

Při svém představení na veletrhu EuroTier 2004 získaly inovativní samojízdné míchací vozy řady Siloking SelfLine od společnosti Siloking zlatou medaili DLG. Od té doby se tato řada těší stále větší oblibě a nedávno byl zákazníkovi předán 3000. stroj. Jednalo se o model Siloking SelfLine 4.0 System 500+ 2519.

„Zaznamenáváme obrovský nárůst poptávky,“ hlásí vedoucí prodeje Sascha Behrend. „Zatímco v roce 2014 nám trvalo deset let, než jsme dodali 1000. stroj, do 2000. stroje Siloking SelfLine 4.0 se časový úsek zkrátil na 5 let a do současného milníku 3000 dodaných strojů na pouhé 3 roky. Stále více se prosazuje poznatek, že investice do našich samojízdných krmných vozů se rychle vrátí.“

Krmné vozy Siloking SelfLine 4.0 s pěti modelovými řadami a kapacitou od 13 do 32 m3 nabízejí vysokou efektivitu a výkon pro jakoukoli velikost farmy. Kompaktní, obratné modely vybavené všemi inovacemi společnosti Siloking zajišťují homogenní míchání a přesné vyprazdňování a lze je pohodlně ovládat.

V kombinaci s programovatelným vážicím systémem Siloking Data umožňuje systém Siloking Feeding Management efektivní řízení a – v případě potřeby – úpravu krmných dávek. V případě potřeby se cloudový systém správy krmiv automaticky a uživatelsky přívětivě synchronizuje s vážicím systémem na stroji. Nově vypočtené krmné dávky pak lze převzít z míchacího vozu a ihned zkrmit. Systém rovněž umožňuje přehledné zobrazení důležitých klíčových údajů.