Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 4.5. – svátek slaví Květoslav

Posledních 10 modelů Steyr Multi pro ČR a SK

Zveřejněno: 23. 4. 2024

Jeden z nejoblíbenějších koní opouští rakouskou stáj. Steyr Multi, přezdívaný Multitalent, je v Rakousku považován za srdeční záležitost. Díky univerzálnímu použití, všestrannosti a kompaktním rozměrům si získal přízeň u více jak 150 českých a slovenských zákazníků. Společnost AGRI CS a.s. informovala, že do České republiky a na Slovensko dorazí pouze posledních 10 kusů. Neváhejte a usedněte právě vy za volant legendárního modelu, který se hodí zkrátka pro jakoukoliv práci.

Posledních 10 modelů Steyr Multi pro ČR a SK.

Výrobce Steyr se rozhodl o ukončení výroby legendární modelové řady Steyr Multi, která nabízí traktory o výkonu 100 až 120 koní. Steyr Multi si v České republice a na Slovensku získal svou přezdívku MULTItalent. Jak je z názvu patrné, Steyr Multi zkrátka zastane veškerou práci na farmě a poradí si jakýmkoliv úkolem. Jedná se o traktor, který se hodí pro menší a střední zemědělce, kteří potřebují spolehlivý traktor využitelný na všechny práce, na které si jen vzpomenete. Díky výkonným 4válcovým motorům s objemem 3,6 litru, komfortní kabině a výkonnému hydraulickému systému až 100 l/min a jednoduchému ovládání pomocí multifunkční opěrky s Multicontrollerem vás přesvědčí o své multifunkčnosti. Celý pohon perfektně doplňuje robotické převodové ústrojí, které umožňuje automatické řazení až 16 rychlostí automaticky na polohy duálního ručního plynu od 1 500 až 2 100 ot/min, dále pak nechybí ECO převod při 1 730 min-1 pro úspornou jízdu po silnici.

Jeden Multitalent, spoustu možností!
Jeden Multitalent, spoustu možností!

Traktor do každé nepohody – 150 prodaných MULTItalentů v ČR a SK

O tom, že se Multitalent hodí pro jakoukoliv práci se přesvědčili i čeští a slovenští zákazníci a není náhodou, že se jedná dlouhodobě o jeden z nejprodávanějších modelů. Od roku 2012, kdy došlo k zahájené sériové výroby, si Steyr Multi získal srdce přes 150 českých a slovenských farmářů. Kromě polních prací totiž zastane i práci při přepravě, v živočišné výrobě, při rozmetání, při manipulaci s čelním nakladačem na farmě ale i ve stájích, nebo v komunální sféře a lesnictví. Multitalent zkrátka pomůže úplně se vším, dokonce i v autoškole.

Steyr Multi si získal srdce přes 150 českých a slovenských farmářů.
Steyr Multi si získal srdce přes 150 českých a slovenských farmářů.

Perfektní souhra s čelním nakladačem

Jednou z největších předností Multiho je práce s čelním nakladačem. Steyr Multi totiž vyniká robotizovaným převodovým ústrojím s 4o Powershiftem s 32 x 32 rychlostmi a revoluční loketní opěrkou Multicontroller s joystickem pro ovládání čelního nakladače, které je výjimečně jednoduché a má velké výhody z hlediska komfortu a bezpečnosti práce. Při vývoji kabiny byl kladen důraz na perfektní výhled právě při práci s čelním nakladačem. Díky panoramatickému střešnímu oknu lze tak pohodlně čelní nakladač ovládat a je zaručena perfektní viditelnost. Nízkofrekvenční komfortní sedadlo řidiče nebo snadné naklonění sloupku řízení i s přístrojovou deskou intuitivní práci s čelním nakladačem a multifunkčnost celého traktoru podtrhává. Jako benefit uvítáte i odpruženou přední nápravu s možností volby tvrdosti.

Jednou z největších předností Steyr Multi je práce s čelním nakladačem.
Jednou z největších předností Steyr Multi je práce s čelním nakladačem.

Akční nabídka na posledních 10, respektive 9 ks

Bohužel, jeden z nejoblíbenějších koní opouští nadobro rakouskou stáj. Do České republiky a na Slovensko dorazí pouze posledních 10 kusů! Kromě exkluzivní ceny AGRI CS a.s. nabízí speciální bonus – dodatečnou slevu na stroj v hodnotě 2 000 €, slevu na přední TBZ nebo čelní nakladač Steyr S-Loader od CNH za super cenu. Veškeré informace o poslední nabídce na https://www.agrics.cz/poslednimulti.

Jeden z posledních modelů Steyr 4100 Multi putoval na Žďársko panu Melicharovi.
Jeden z posledních modelů Steyr 4100 Multi putoval na Žďársko panu Melicharovi.

Na začátku dubna AGRI CS a.s. předalo další traktor. Zbývá tedy již posledních 9 MULTItalentů pro české a slovenské farmáře. Jeden z posledních modelů Steyr 4100 Multi putoval na Žďársko panu Melicharovi. Bude pomáhat v městysu se zimní údržbou a prohrnováním cest, při dopravě během žní v rámci služeb s kombajnem a drobné manipulaci kolem bagru a v truhlářství. Zkrátka Multitalent!

Dotace v rámci programu Mladý začínající

A aby toho nebylo málo, traktor Steyr Multi lze čerpat i v rámci dotace Zahájení činnosti mladého zemědělce anebo Investice do zemědělských podniků, se kterou vám pomůžeme společně s naším specializovaným oddělením Afinance. Finanční konzultace a posouzení záměru nabízíme zdarma. Nenech si ujít možnost nastartovat své podnikání.

Tovární záruka 3 roky

Výrobce si za kvalitou strojů stojí, a proto poskytuje na všechny traktory tovární záruku STEYR PROTECT na 12 + 24 měsíců anebo 3 000 hod.