Vyzkoušejte aplikaci CleverAnalytics na 2 měsíce zcela zdarma
Dnes je 8.9. – svátek slaví Mariana

Rauch má nové sídlo

Zveřejněno: 4. 6. 2024

Společnost Rauch se přestěhovala do nové administrativní budovy v Rheinmünsteru a definitivně opustila staré sídlo v Sinzheimu.

Rauch má nové sídlo.

Přestěhování do nových prostor je nejen strategickým krokem ke zvýšení efektivity a produktivity společnosti Rauch, ale především k vytvoření příjemného a ergonomického, ale i ekologického pracovního prostředí. Budova byla postavena podle nejvyšších energetických standardů.

Vytápění zajišťuje bioplynová stanice sousedního zemědělského provozu, která spolu s fotovoltaickým systémem dodává také část elektrické energie. Na ploše více než 3 000 m² vznikly nejmodernější pracovní prostory pro 120 zaměstnanců. Kromě ergonomického vybavení s výškově nastavitelnými stoly, židlemi šetrnými k zádům a osvětlením optimalizovaným pro práci byl kladen velký důraz na dobrou zvukovou izolaci, která má zajistit příjemné pracovní podmínky a zabránit únavě.

Díky investici ve výši téměř 8 milionů eur se nyní moderní administrativní budova společnosti Rauch nachází v sousedství výrobního závodu v Baden Airparku.