Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

SaMASZ rozšířil výrobní halu

Zveřejněno: 3. 6. 2023

Minulý rok bylo dokončeno rozšíření výrobní haly SaMASZ o dalších 4 tis. metrů čtverečních. Nová část továrny bude mimo jiné vybavena nejmodernějším systémem pro skladování a laserové řezání plechů.

Výrobní závod SaMASZ v Zabludově.

Velmi dobrá ekonomická situace společnosti a touha po dalším rozvoji se staly důvodem pro výstavbu nového závodu SaMASZ v Zabludově. Nový závod je v provozu od ledna 2018 a zaměstnává více než 1 000 lidí.

Průmyslová plocha továrny SaMASZ má rozlohu 13 ha a plocha výrobních hal včetně kancelářské budovy má dohromady přibližně 4 ha. Nedílnou součástí závodu je Výzkumné a vývojové centrum, které zvyšuje inovační potenciál jak při vývoji nových inovativních produktů, tak při zavádění výrobních procesů.

SaMASZ to nejsou jen zemědělské stroje, ale také široká škála komunálních strojů, jako jsou příkopová ramena, pracovní hlavice, mulčovače, sypače a sněhové radlice.

SaMASZ je prvním výrobcem v Evropě, který nabízí dvouletou záruku na zemědělské stroje. Firma provozuje specializovaný zákaznický servis, díky čemuž neustále zvyšuje úroveň služeb jak na domácí půdě, tak i v zahraničí.