Vyzkoušejte aplikaci CleverAnalytics na 2 měsíce zcela zdarma
Dnes je 16.9. – svátek slaví Ludmila

Staňte se superhrdinou s traktory Steyr

Zveřejněno: 13. 6. 2024

Zemědělství je náročná profese, která vyžaduje nejen tvrdou práci, ale také spolehlivou techniku. Traktory značky Steyr představují skutečné superhrdiny na poli díky svému komfortu, výkonu a spolehlivosti. Ať už jde o model Steyr Profi, Steyr Impuls CVT, Steyr Absolut CVT nebo Steyr Terrus CVT, každý z těchto strojů je připraven na jakoukoliv vaši výzvu. Pojďme se podívat, proč byste měli zvážit nákup jednoho z těchto traktorů a jaké superschopnosti vám mohou nabídnout.

Staňte se superhrdinou s traktory Steyr.

Ať už vybíráte auto, dovolenou nebo traktor, vždy chcete pro sebe to nejlepší. Dělat kompromisy není někdy na místě. Správně si vybrat spolehlivého parťáka na farmu, ve kterém budete trávit většinu času a který se vším pomůže je klíčové. AGRI CS nabízí hned čtyři modelové řady Steyr v prémiové výbavě Steyr Exklusiv. Nyní si můžete dokonce napsat i o speciální kartu s bonusem 4 000 €.

Superhrdina Steyr Profi: Váš každodenní dříč

Představte si parťáka do nepohody, na kterého se můžete spolehnout, a jeho výkon na poli nikdy nezklame. Modelová řada Steyr Profi je poháněna výkonnými FPT motory o výkonu od 115 do 150 koní. S hydraulickým systémem o výkonu až 133 l/min jsou tyto superhrdinové připraveni na vše počínaje orbou, přes sečení, až po setí a dopravu. Jejich sílu podtrhává vysoký točivý moment až 740 Nm při otáčkách 1 500 ot/min. Ergonomická kabina je navržena pro maximální komfort a viditelnost, takže se budete cítit pohodlně i po celodenní náročné práci.

Steyr Profi.
Steyr Profi.

Proč si oblíbíte traktor Steyr Profi?

Steyr Profi představuje skvělou volbu v případě hledání univerzálního a výkonného traktoru. Je flexibilní a zajišťuje dostatečný výkon, a i díky ideálnímu rozvoru 2 684 mm, se hodí pro všechny vaše operace. Rozhodujícím faktorem je komfort. Ergonomická kabina, skvělá viditelnost na nářadí a uživatelsky přívětivé uspořádání interiéru a ovládání vám bodne při dlouhých pracovních dnech. Vítaným benefitem je nízká spotřeba paliva i při vysokém výkonu a ECO převod při práci v dopravě.

Superhrdina Steyr Impuls CVT: Plynulost v každém ohledu

Pokud hledáte traktor, který vám poskytne neuvěřitelně hladkou jízdu, model Steyr Impuls CVT je tu pro vás. Plynulé převodové ústrojí CVT v kombinaci s motory FPT o výkonu od 150 do 175 koní zajišťují optimální efektivitu a maximální komfort. Navíc pokročilé systémy S-TECH značným způsobem šetří váš čas i peněženku. Díky precizním technologiím jako je otáčení na souvrati, telematika nebo RTK signál s přesností na 1,5 cm zůstanete vždy na správné stopě.

Steyr Impuls CVT.
Steyr Impuls CVT.

Proč si oblíbíte traktor Steyr Impuls CVT?

Pokud rádi objevujete výhody moderních technologií, ale zároveň chcete mít vše pevně ve svých rukou, volte Steyr Impuls CVT. Pokročilé systémy S-TECH zvýší přesnost práce a společně s plynulým převodovým ústrojím i efektivitu a komfort. Můžete se tak plně věnovat tomu, co vás baví, a přidanou hodnotou bude vyšší efektivita. Traktor je vhodný do pícnin a na lehčí polní práce. Tomu odpovídá i uspořádání a výbava kabiny. Nabízí vynikající pohodlí s automatickou klimatizací, ergonomickým nízkofrekvenčním sedadlem DualMotion a kabinu s nízkou hlučností.

Superhrdina Steyr Absolut CVT: Síla a preciznost v jednom

Když potřebujete skutečnou sílu a preciznost, Steyr Absolut CVT je tou správnou volbou ve výkonové kategorii od 185 až do 260 jmenovitých koní. Díky silným a úsporným motorům o objemu 6,7 litru, vynikajícímu točivému momentu až 1 249 Nm při 1 500 ot/min (u modelů Steyr 6280 Absolut CVT) a automatickému managementu výkonu motoru S-TRONIC zvládne úsporně každou práci. Hydraulický systém o výkonu až 170 l/min, zadní tříbodový závěs se zvedací kapacitou 10 463 kg a kabina s 360° viditelností zajistí, že budete vždy nad věcí.

Steyr Absolut CVT.
Steyr Absolut CVT.

Proč si oblíbíte traktor Steyr Absolut CVT?

Steyr Absolut CVT je ideální pro těžké zemědělské práce a přepravu těžkých nákladů. Proto je vybaven vysoce výkonným hydraulických systémem a automatickou kontrolou zatížení. Klid na práci zajistí kabina s nízkou hladinou hluku, pouze 66 dB (A), a s 360° viditelností kolem celého traktoru. Jedná se o perfektní kombinaci síly a preciznosti pro ty nejnáročnější úkoly na poli.

Superhrdina Steyr Terrus CVT: Luxus a výkon v jednom balení

Steyr Terrus CVT je luxusní třída mezi traktory v dané kategorii. Vlajkovou loď pohání motor o objemu 6,7 litru a v kombinaci s přeplňováním pomocí eVGT zajišťuje úctyhodný výkon až 340 koní a maximální točivý moment až 1 398 Nm. Plynulé převodové ústrojí CVT se 4 mechanickými rozsahy zvládne jakýkoli úkol s překvapivou lehkostí a účinností. Reaktivní řízení a pokročilé systémy spolu s prémiovou kabinou nové generace, která je vybavena koženým interiérem a intuitivním ovládáním pomocí dotykového monitoru, dělají z tohoto modelu vrchol mezi traktory. Jedinečný pocit v kabině perfektně doplňuje prémiový audiosystém se 4 reproduktory a Subwoferem pro maximální požitek z vaší oblíbené hudby.

Steyr Terrus CVT.
Steyr Terrus CVT.

Proč si oblíbíte traktor Steyr Terrus CVT?

Baví vás zkoušet nové věci, vyhledáváte nejnovější technologie a systémy, které šetří čas a zvyšují efektivitu? Tak se zkuste posadit do vlajkové lodi Steyr Terrus CVT. Stroj, který byl stvořen pro nejnáročnější operace a pro uživatelé, které preferují rozmanité možnosti.

Steyr Exklusiv: Luxus, který si zasloužíte

Steyr Exklusiv představuje vrchol luxusu v rámci traktorů značky Steyr. Traktory vybavené tímto balíčkem zahrnují nejmodernější technologie a prvky, které zajišťují maximální komfort a efektivitu práce.

Steyr Exklusiv.
Steyr Exklusiv.

S čím přijíždí váš nový superhrdina Steyr?

  • S koženým interiérem: Prémiová sedadla a volant potažený kůží pro maximální pohodlí a prémiový pocit. Vysoce kvalitní materiály a zároveň ergonomický design zaručí pohodlí i při dlouhých a náročných dnech.

  • Hydraulicky či vzduchem odpruženou kabinou: Úplně jiná úroveň pohodlí díky aktivnímu odpružený kabiny S-Comfort, které pracuje se senzorem akcelerace, brzděním, pozicí zadního závěsu a rychlostí traktoru. Vše je perfektně sladěno pro dokonalý prožitek z jízdy.

  • Výkonným STEYR SOUND SYSTEMEM: Vysoce kvalitní audiosystém pro lepší zážitek z jízdy. Jak při poslechu hudby, tak při nerušeném telefonování.

  • LED osvětlením: Výkonné LED světlomety pro lepší viditelnost a bezpečnost při práci za šera nebo v noci kolem celého traktoru.

  • Automatickou klimatizací: Pokročilý systém klimatizace, který udržuje optimální teplotu v kabině.

  • Ergonomickým sedadlem: Sedadla navržená pro pohodlí i při celodenní práci.

  • Stylem a prestiží: Kožený interiér a prémiové prvky dodávají traktoru exkluzivní vzhled a dojem. Prémiovým detailem je i vlastní jméno na kapotě. Nejeden soused bude závidět.

Superhrdina Steyr může být Váš.
Superhrdina Steyr může být Váš.