50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Stroje Doosan se přejmenují na DEVELON

Zveřejněno: 21. 1. 2023

Hyundai Doosan Infracore (HDI) představuje novou značku pro stavební stroje „DEVELON“, která nahradí dosud používanou značku DOOSAN. K této změně dochází rok a půl po začlenění HDI do struktury koncernu HD Hyundai. Ke změně globální identity značky dochází od 18. ledna 2023.

Kolový nakladač DOOSAN.

DEVELON je kombinací anglických slov „Develop“ (rozvinout) a „Onwards“ (vpřed). Symbolizuje odhodlání společnosti HDI dále inovovat a rozvíjet své produkty pro budoucnost.

Tato změna byla plánována již od změny vlastnické struktury v srpnu 2021. Nová značka je důležitým milníkem ve snaze společnosti stát se hlavním hráčem na poli stavebních strojů. S novou značkou DEVELON přichází i nový vizuální styl strojů.

„Naše tři divize stavebních strojů již upevnily svá postavení klíčového pilíře obchodních aktivit HD Hyundai a vybudovaly pevný základ pro dosažení hlavních cílů a možné synergie v rychle se měnícím globálním ekonomickém prostředí,“ uvedl Cho Young-cheul, generální ředitel HDI. „DEVELON bude lídrem na rychle se rozvíjejícím trhu elektrifikace a automatizace, a i nadále bude první volbou pro naše zákazníky.“

Hyundai Doosan Infracore plánuje představit více detailů k nové značce v rámci své virtuální akce „New Brand Showcase“ na sociálních sítích v průběhu února. Ukázka strojů s novou značkou DEVELON bude pak k dispozici v rámci veletrhu CONEXPO-CON/AGG 2023, který se uskuteční v Las Vegas, USA letos v březnu.