AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Stroje ROZMITAL se slevou až 15 %

Zveřejněno: 3. 2. 2023

Strojírny Rožmitál odstartovaly nový rok akcí pro zákazníky, kdy je možné pícninářskou techniku pořídit za předsezónní ceny, a tedy se slevou až 15 %. Akce platí do konce ledna nebo do vyprodání zásob a týká se celého produktového portfolia včetně podzimních novinek – diskové sekačky ROZMITAL SD-24L a ROZMITAL SC-301R.

Za výhodné ceny jsou nabízeny všechny stroje z dílny Strojíren Rožmitál.

„Kdo nás sleduje pravidelně, tak ví, že předsezónní akci vyhlašujeme každý rok a nejinak je tomu i letos. Do konce ledna si farmáři mohou pořídit stroje ROZMITAL se slevou až 15 % podle vybraného modelu. Více informací o celkové výši slevy zjistí zájemci u autorizovaných prodejců,“ upřesňuje Pavel Jahoda, obchodní ředitel Strojíren Rožmitál, s.r.o.

Sleva se týká i novinek uvedených na trh v loňském roce. Tedy diskových sekaček ROZMITAL SD-24L a ROZMITAL SC-301R.

Disková sekačka ROZMITAL SD-24L

ROZMITAL SD-24L je v pořadí druhý zadně nesený stroj v nabídce Strojíren Rožmitál odlehčené konstrukce. Má boční zavěšení a pružinové nadlehčování, pracovní záběr je 2,38 metru a je vybaven šesti disky, každý se dvěma rychloupínacími noži. Žací lišta je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Hydraulické prvky sekačky jsou integrovány do rámu závěsu stroje. Sekačka je vybavena plazy z kvalitní oceli s výškou strniště od 40 do 70 mm. S plošným výkonem 2,3 ha za hodinu práce je stroj určen na malé výměry nebo do podhorských oblastí a je možné jej agregovat s traktory o výkonech od 60 koní.

Disková sekačka ROZMITAL SD-24L.
Disková sekačka ROZMITAL SD-24L.

Čelní nesená sekačka ROZMITAL SC-301R

Další novinkou je čelní nesená sekačka ROZMITAL SC-301R s válcovým kondicionérem. Pracovní záběr stroje je 3,01 metru. Žací lišta je tvořena sedmi disky, každý se dvěma noži. Díky oboustrannému upevnění tvoří žací lišta s rámem tuhý celek. Nadlehčování lišty je řešeno pomocí vinutých pružin. Stroj je vybaven přetěžovací třecí spojkou kardanu chránící proti přetížení a válcovým kondicionérem, který může obsluha vyřadit z funkce v případě potřeby. Výška strniště se pohybuje od 40 do 80 mm. ROZMITAL SC-301R je vhodný na vojtěšku, jetel a uplatnění najde i v jihoevropských zemích, kde se tento způsob úpravy posečené píce používá standardě.

Čelní nesená sekačka ROZMITAL SC-301R.
Čelní nesená sekačka ROZMITAL SC-301R.

„S novými sekačkami vycházíme vstříc poptávce farmářů a zákazníků. Odlehčený model ROZMITAL SD-24L rozšiřuje pracovní záběr kategorie odlehčených sekaček a čelní nesenou sekačku ROZMITAL SC-301R s válcovým kondicionérem ocení zas zemědělci zpracovávající např. vojtěšku a jetel,“ představuje produktové novinky Pavel Jahoda, obchodní ředitel Strojíren Rožmitál, s.r.o.

Diskové sekačky ROZMITAL SD, SM a SC

Robustní a odolné diskové sekačky od Strojíren Rožmitál vynikají obecně výbornou kvalitou řezu a dobrým kopírováním terénu. K dispozici jsou stroje ROZMITAL SD-20L / SD-24L do zadního tříbodového závěsu odlehčené konstrukce s pracovními záběry 2,01 a 2,38 metru. Dále zadní bočně nesené diskové sekačky ROZMITAL SD-260 / SD-300 / SD-300 C / SD-340 se středovým zavěšením v těžišti lišty pro lepší kopírování terénu s pracovními záběry 2,56 až 3,37 metru. Nabídku čelních diskových sekaček ROZMITAL SC-301 / SC-301C / SC-301R tvoří modely s pracovní šířkou 3,01 metru a v provedení bez kondicionéru nebo s prstovým případně válcovým kondicionérem. Zapomenout nesmíme ani na žací kombinaci ROZMITAL SM-820 a SM-820C o záběru 8,2 metru bez nebo s prstovým kondicionérem.

Disková sekačka ROZMITAL SD.
Disková sekačka ROZMITAL SD.

Za výhodné ceny jsou nabízeny všechny stroje z dílny Strojíren Rožmitál, tedy nejenom diskové sekačky, ale i obraceče, shrnovače, univerzální stroje a lisy na kulaté balíky ROZMITAL.

Nabídka je časově omezené a platí pro objednávky provedené do 31. ledna 2023 nebo do vyprodání zásob. Více informací v síti autorizovaných prodejců strojů ROZMITAL.