50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Traktory Steyr Expert CVT prošly modernizací. Nabídnou více komfortu a vylepšené ovládání

Zveřejněno: 11. 1. 2023

Pro modelový rok 2023 získávají traktory Steyr Expert CVT řadu vylepšení, jejichž cílem je dále zvýšit komfort obsluhy a efektivitu stroje. Nové modely jsou snadno rozpoznatelné podle bílých krytů dveří a oken s plynovými vzpěrami/závěsy.

Traktory Steyr Expert CVT prošly modernizací.

Vnější modernizace traktorů Steyr zahrnují také prvky navržené pro zvýšení produktivity a bezpečnosti, včetně nového LED osvětlení. Traktory také nesou nové označení – modely Steyr Expert 4100 CVT, 4110 CVT, 4120 CVT a 4130 CVT byly nahrazeny modely Steyr Expert 4110 CVT, 4120 CVT, 4130 CVT a 4140 CVT. Zatímco poslední tři číslice v číslech starých modelů vyjadřovaly jejich jmenovitý výkon, poslední tři číslice u nových modelů popisují maximální výkon.

Jádrem modernizace ovládání traktorů Steyr Expert CVT je nový dotykový ovládací terminál S-Tech 700 Plus s 12palcovou obrazovkou, která je o 35 % větší než obrazovka standardního terminálu S-Tech 700, který nahrazuje, a zajišťuje tak lepší viditelnost a snadnější ovládání.

Uvnitř kabiny traktoru Steyr Expert CVT byla vylepšena kvalita čalounění, stejně jako lícování a povrchová úprava čalounění stropu a sloupků.
Uvnitř kabiny traktoru Steyr Expert CVT byla vylepšena kvalita čalounění, stejně jako lícování a povrchová úprava čalounění stropu a sloupků.

Pro další zlepšení přístupu do kabiny traktoru Steyr Expert CVT byly přepracovány levé schůdky, které usnadňují nastupování a vystupování z traktoru. U modelů s vysokou střechou byla optimalizována funkce stěračů. Mezi další nové vnější bezpečnostní prvky kolem kabiny patří nový držák výstražného osvětlení – je integrován do střechy a je sklopný.

Uvnitř kabiny traktoru Steyr Expert CVT byla vylepšena kvalita čalounění, stejně jako lícování a povrchová úprava čalounění stropu a sloupků. Všechny verze a modely řady Steyr Expert CVT s panoramatickou střechou jsou nyní vybaveny chlazeným úložným prostorem. Modely Steyr Expert CVT navíc získávají nový kožený volant. K dalším vylepšením patří nový design zpětných zrcátek.

Vylepšeny byly také reakce převodovky CVT, kterou je traktor Steyr Expert CVT osazen.