Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Trioliet v Nizozemsku otevírá Centrum pro vývoj softwaru a hardwaru

Zveřejněno: 10. 5. 2023

Společnost Trioliet nedávno otevřela své nové vývojové centrum softwaru a hardwaru v Oldenzaalu. Trioliet bude toto centrum využívat k vývoji pokročilých softwarových řešení pro svou rostoucí řadu krmných robotů a automatizovaných stacionárních krmných systémů.

Trioliet otevírá Centrum pro vývoj softwaru a hardwaru v Oldenzaalu.

Investice do nového centra softwaru a hardwaru zapadá do cíle společnosti Trioliet navrhovat inteligentní a vysoce kvalitní řešení automatizace krmení pro chovatele skotu po celém světě. V centru softwaru a hardwaru pracuje tým vysoce kvalifikovaných softwarových a hardwarových inženýrů a specialistů na automatizaci, kteří vyvíjejí software, jenž zákazníkům společnosti Trioliet nabízí přístup k inovativním automatizačním řešením.

Společnost Trioliet má dobré předpoklady pro rychlejší a efektivnější testování a vývoj aktualizací softwaru a nových softwarových rutin. Software a hardware jsou vyvíjeny ve vlastní režii.

Centrum softwaru a hardwaru také usnadňuje provoz cloudového a telematického prostředí společnosti Trioliet, které umožňuje prodejcům společnosti Trioliet přihlásit se do všech systémů a sledovat, udržovat a aktualizovat připojené stroje online.