Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Už vás někdy svezl pilot F1? Přijďte se podívat na Dny otevřených dveří AGRALL a může se vám to splnit

Zveřejněno: 22. 2. 2023

Uvidíte spoustu novinek od firem CLAAS, VÄDERSTAD a KAWECO. Podívat se můžete také jak se soutěží v E-Sports ve hře Farming Simulator League.

Už vás někdy svezl pilot F1? Přijďte se podívat na Dny otevřených dveří AGRALL a může se vám to splnit

Těšit se můžete na nabitý program novinek s tematickými stanovišti a workshopy. Hlavním tématem workshopů budou traktory CLAAS s plynulou převodovkou CMATIC: CLAAS AXION 870 s CEMIS 1200 & CTIC se systémem CEMOS, který pomáhá dělat řidiče ještě lepším. Absolutní novinkou bude CLAAS ARION 660 v edici Le Mans. Speciální limitovanou verzi CLAAS ARION vám představí řidič z kategorie těch nejpovolanějších a věřte tomu, že bude mít co říct i k místu výroby tohoto skvělého stroje – Le Mans. Tento jezdec vás pak také sveze na připraveném polygonu.

Dále pro vás společnost Agrall zemědělská technika a.s. chystá stanoviště sklízecích řezaček CLAAS JAGUAR s technologií NIR Senzor, stanoviště nového lisu CLAAS VARIANT 500 a kloubového nakladače CLAAS TORION 535. Sklízecí mlátičky CLAAS LEXION budou k vidění v mnoha provedeních vytřásadlové i rotorové řady.

Značka Väderstad představí ve svém workshopu poprvé v České republice koncept Väderstad Proceed a také novinku Väderstad Carrier 725 XL.

Nedílnou součástí budou traktory CLAAS XERION v ideální kombinaci nástavby a cisterny KAWECO.

Pro fanoušky Esportů se představí AGRALL FSL team, účastník Farming Simulator League.

Dny otevřených dveří AGRALL proběhnou 2. a 3. března, vždy od 10:00 hodin u v Banticích. Nudit se určitě nebudete!