50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Väderstad představuje nové hroty Marathon Edge

Zveřejněno: 29. 12. 2022

Väderstad představuje nový hrot Marathon Edge 80 mm. Hrot Marathon Edge má díky svému tvaru vysokou schopnost “zakousnutí” do půdy a zároveň prodlužuje životnost ve srovnání se standardním hrotem.

Väderstad představuje nový hrot Marathon Edge 80 mm.

Řada hrotů Väderstad Marathon je vyztužena jedním z nejtvrdších kovů na světě, karbidem wolframu. Tvrdost hrotu Marathon pomáhá prodloužit jeho životnost ve srovnání se standardním hrotem, což znamená delší dobu mezi výměnami hrotů.

„Nový hrot Väderstad Marathon Edge má jedinečný tvar, který zachovává schopnost pronikání do půdu jako standardní hrot a zároveň prodlužuje životnost. To z něj činí volbu hrotu s dlouhou životností pro kultivátor Väderstad Swift,“ říká Wolfram Hastolz ze společnosti Väderstad.

Hrot Väderstad Marathon Edge má až 3 – 4krát delší životnost než standardní hrot, zatímco běžná řada Marathon zvyšuje životnost 8 – 10krát.

Nový hrot Väderstad Marathon Edge je doporučován zejména pro stroje Väderstad Swift 400 – 870, ale je možné jej namontovat i na stroje Väderstad TopDown, Väderstad Opus a Väderstad Cultus.

Hrot Väderstad Marathon Edge 80 mm je možné objednat od října 2022, první dodávky budou na jaře 2023.