TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Závěsnou techniku v barvách New Holland uvidíte na Agritechnice

Zveřejněno: 10. 11. 2017

Po akvizici Kongskilde Agriculture počátkem tohoto roku, New Holland započal postupnou integraci závěsné techniky do svého produktového portfolia. První stroje v barvách New Holland se představí na veletrhu Agritechnica v Hannoveru.

New Holland

Po akvizici Kongskilde Agriculture počátkem tohoto roku, New Holland započal postupnou integraci závěsné techniky do svého produktového portfolia. První stroje v barvách New Holland se představí na veletrhu Agritechnica v Hannoveru.

Na veletrhu bude k vidění přední diskový žací stroj F-320P a 320P Cutter. Bude tak vhodným doplňkem ke strojům, které New Holland již nabízí, a to lisy. Dalším strojem z oblasti závěsné techniky bude jako první na Agritechnice prezentován pluh a rotavátor v barvě New Holland – modrá. Pluh bude disponovat hydraulickým nastavováním hloubky orby či velkým transportním kolem.

Závěsná technika v barvě New Holland bude distribuována prostřednictvím dealerské sítě New Holland. Značka Kongskilde nezaniká, stále budou k dispozici stroje v jejich barvách a budou nadále distribuovány vlastní specializovanou prodejní sítí Kongskilde.

Autor: Milan Jedlička
Foto: New Holland

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.