Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Články na téma „Agrifac“

Téma „Agrifac“ – třídění:

BV-Technika dodává stroje do Zemědělského družstva Hnojice více než 15 let

(8.12.2022) Společnost BV-Technika, a. s. servisuje prostřednictvím své pobočky ve Velkém Týnci techniku zemědělcům v Olomouckém kraji. Jedním z dlouholetých uživatelů strojů dodaných BV-Technikou je Zemědělské družstvo Hnojice. První stroje společnost do družstva…

Nový samojízdný postřikovač Agrifac Condor Vanguard

(8.12.2022) S novým strojem Agrifac Condor Vanguard přináší společnost Agrifac Machinery stroj, který je na špičce inovací, připravený na budoucnost a plně vyhovující všem evropským předpisům.

Nejinovativnější postřikové technologie, cílená aplikace letos už i v Česku

(25.3.2020) Mezera mezi momentálními výnosy a potenciálními je obrovská. Úlohou společnosti Agrifac Machinery B.V. je pomoci farmářům zvýšit výnosy prostřednictvím inovativních řešení. Ty zajistí lepší porosty pomocí méně pesticidů, protože každá rostlina dostane…

Agrifac Condor V dostane svěží vzhled, moderní techniku a ekologičtější motor

(10.12.2019) Od ledna roku 2020 budou z výrobní linky sjíždět nové samojízdné postřikovače Condor od nizozemské firmy Agrifac. Modelová řada Condor dostane facelift, který se týká vzhledu a motoru.

Výstřední loketní opěrka Agrifac nepřipomíná nic, co jsme dosud viděli

(14.2.2018) Jednou z inovací nového samojízdného postřikovače Condor Endurance II nové generace je nová loketní opěrka. Její design je svérázný.

Takto si Agrifac představuje přesnost v aplikaci postřiku

(12.2.2018) Agrifac nedávno otevřel nové výrobní prostory a ukázal zbrusu novou generaci postřikovače Condor Endurance II. Oficiální fotografie stroje doposud holandský výrobce neukázal, za to pár informací již k dispozici je.

Agrifac otevřel novou fabriku a ukázal nový postřikovač

(6.2.2018) Nizozemský Agrifac včera slavnostně představil nové výrobní prostory o rozloze 14 000 m2. Při této příležitosti také ukázal novou generaci postřikovače Condor Endurance II.

Condor je na svahu jako doma. Postará se o to MountainMasterPlus

(2.12.2016) Agrifac je průkopníkem speciálních systémů pro samojízdné postřikovače. K postřikovačům nabízí například systém dálkového ovládání postřikových ramen nebo stabilizační systém StabiloPlus, který letos slaví 30 let na trhu. Jedním z počinů firmy je i…

Agrifac představuje nové tažené postřikovače řady Milan

(1.12.2016)

← Zpět
Další →