AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Nový samojízdný postřikovač Agrifac Condor Vanguard

Zveřejněno: 8. 12. 2022

S novým strojem Agrifac Condor Vanguard přináší společnost Agrifac Machinery stroj, který je na špičce inovací, připravený na budoucnost a plně vyhovující všem evropským předpisům.

Nový samojízdný postřikovač Agrifac Condor Vanguard.

S maximální šířkou 255 cm a objemem nádrže 6 000 litrů doplňuje postřikovač Agrifac Condor Vanguard řadu Condor. Stabilní postřiková ramena a vyšší kapacita jako základ pro optimální pokrytí rostlin, minimální úlet, variabilní technologii postřiku a "bodový postřik" na úrovni rostlin. Samojízdný postřikovač Agrifac Condor Vanguard lze flexibilně používat díky nastavitelnému rozchodu kol v rozsahu 75 cm, který je k dispozici ve dvou variantách: 180 – 300 cm.

„Agrifac Machinery poskytuje technologie, které zemědělcům umožňují dodržovat místní předpisy v kombinaci s optimální ochranou plodin a maximálními výnosy. Legislativa v evropských zemích týkající se ochrany plodin se v jednotlivých zemích liší. Nabízíme zemědělcům řešení těchto problémů a pomáháme jim dosáhnout cílů, kterými jsou omezení úletu, snížení spotřeby chemikálií a zvýšení výnosů,“ říká Roeland Coopman, obchodní ředitel společnosti Agrifac.