Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Agromex uvádí MyMex: Průlomová inovace pro moderní precizní zemědělství

Zveřejněno: 20. 3. 2024

MyMex: Revoluční platforma pro integraci a optimalizaci, která zpřístupňuje metody precizního zemědělství pro efektivnější a udržitelnější hospodaření, přičemž maximalizuje výkon a snižuje operativní náklady.

MyMex je platforma pro integraci a optimalizaci, která zpřístupňuje metody precizního zemědělství.

Společnost Agromex, s.r.o. představila MyMex, nový průlom v oblasti precizního zemědělství, který ztělesňuje ideál moderního zemědělství. Výsledkem spolupráce dvou technologických gigantů, Fendt Connect a Clever Farm, je nástroj, který umožňuje zemědělcům kompletní kontrolu a správu svých farem s nevídanou přesností a efektivitou.

MyMex se prezentuje jako multifunkční platforma, která zemědělcům nabízí:

  • Integrované monitorování: Kombinuje senzory a technologie Fendt Connect s Clever Farm pro celkový přehled o technice i stavu plodin.

  • Optimalizované agrochemické aplikace: Intuitivní aplikace umožňuje přesnou a cílenou aplikaci hnojiv a pesticidů.

  • Automatizaci a optimalizaci: Využívá pokročilé technologie umělé inteligence a strojového učení pro inteligentní plánování a provádění agrotechnických operací.

  • Účinné využití zdrojů: Efektivnější využití vody a agrochemikálií snižuje ztráty a zvyšuje produktivitu.

  • Podporu udržitelnosti: Napomáhá udržitelnějšímu zemědělství s menším dopadem na životní prostředí.

Systém MyMex navíc přináší transparentnost a jednoduchost do procesu správy agrárních dotací a legislativy EU prostřednictvím své integrace s LPIS, což usnadňuje zemědělcům evidenci pozemků a plnění legislativních požadavků.

Patrik Kalenda, produktový specialista navigačních systémů a softwarových aplikací, uvádí: „MyMex je přelomové řešení, které přináší naše stroje Fendt a sofistikované analýzy Clever Farm do jedinečné symbiózy. Tato platforma umožňuje našim zákazníkům efektivně sbírat a analyzovat data ze své zemědělské techniky, což se pak odráží v plánování agrotechnických strategií. Díky propojení s Fendt Connect a podpoře odborníků z Clever Farm mohou naši klienti spravovat své pozemky s maximálním komfortem a jistotou.“

MyMex je nejen technologickým skvostem, ale také partnerem, který stojí po boku zemědělců v každodenní práci na poli i v kanceláři. Dnešním dnem otevíráme novou kapitolu v historii českého zemědělství, kde efektivita a udržitelnost jdou ruku v ruce s pokrokem a inovací.

Pro více informací navštivte webovou stránku MyMex.

O společnosti Agromex

Agromex je předním prodejcem zemědělské techniky a dalších speciálních strojů, který se od svého založení v roce 1992 neustále rozvíjí a na trhu působí více než tři dekády. Jako hrdý člen skupiny Danish Agro od roku 2016 se Agromex zavázal k poskytování nejenom špičkového sortimentu zemědělské techniky, ale i komplexního servisu, který vyhovuje specifickým potřebám zemědělců. S bohatým portfoliem produktů od renomovaných značek, jako jsou Fendt, Weidemann, Kröger, Kerner, Lemken a Pellenc, Agromex uspokojuje široké spektrum požadavků v oblasti zpracování půdy, setí, sklizně pícnin a ochrany rostlin.

Společnost Agromex se může pochlubit rozsáhlou sítí poboček a servisních středisek rozprostřených po celé České republice. S pobočkami umístěnými v Modleticích u Prahy, Cerekvici u Hradce Králové, Myslince u Plzně, Starém Jičíně, Českých Budějovicích a Brně, doplněných o servisní střediska ve Slatině, Žamberku, Blížkovicích a Havlíčkově Brodě, je Agromex významným poskytovatelem okamžité servisní podpory pro své zákazníky.