Pozvánka na Polní den společnosti HORSCH. Ždírec 26. 6. 2024 od 9:30 hod.
Dnes je 2.5. – svátek slaví Zikmund

Červená technika Horsch opět zazáří na tradičním Polním dni LUKROM

Zveřejněno: 21. 8. 2023

Rádi bychom vás srdečně pozvali na polní den LUKROMU, který se bude konat 6. 9. 2023 na pozemcích společnosti Lukrom Plus s.r.o. v Tlumačově na Zlínsku. Na tomto již tradičním polním dnu, který začíná v 9.00, se vám představí stroje a technologie z kompletního portfolia strojů německé značky HORSCH.

Na polním dnu LUKROMU se představí technika HORSCH. Nebude chybět Horsch Joker RT, který je podle výrobce optimálním řešením v oblasti tažených diskových podmítačů. (foto HORSCH, upraveno v redakci)

V hlavním programu budou aktivně předvedeny největší novinky ze všech čtyř směrů zaměření, a to zpracování půdy, secí techniky, techniky na ochranu rostlin a hybridního zemědělství Horsch. Jako jednou z nejzajímavějších částí programu vyzdvihněme příspěvek zakladatele a technologického vývojáře postřikové techniky Horsch Leeb, pana Theodora Leeba, který přijal naše pozvání a bude mít prostor vám sdělit novinky a přiblížit situaci na trhu v našem okolí i ve světě, ve výrobě v rozvoji firmy, a hlavně k trendech kam se bude postřiková technika v příštích letech ubírat.

Příchozí budou mít samozřejmě prostor si všechny stroje důkladně prohlédnout a některé i aktivně vyzkoušet na připravených stanovištích zaměřených na všechna čtyři zemědělská odvětví, na která se právě výrobce Horsch cíleně zaměřuje:

  • Na stanovišti zpracování půdy budete mít možnost vyzkoušet nový Horsch Joker RT, nebo radličkový podmítač Horsch Finer 7 SL.

  • Stanoviště secí techniky bude disponovat novým secím stroje Horsch Pronto 6 DC nebo přesným secím strojem Horsch Maestro 12 CV. Pro příznivce regenerativního zemědělství nabídneme a ukážeme secí stroj určený pro přímý výsev do nezpracované půdy Horsch Avatar 6.16 SD. Pro technologii StripTill nemůžeme opomenout ani Horsch Focus TD, jehož práce se velmi osvědčuje.

  • Z hlediska ochrany rostlin ukážeme praktický efekt jedinečného automatického čištění postřikovače Horsch Leeb CCS Pro a o vyzkoušení patentovaného aktivního řízení ramen BoomControl nebude nouze.

  • Poslední stanoviště zaměřené na hybridní zemědělství nabídne stroje na mechanickou redukci plevelů ať už v řádkových kulturách či plošně.

Navštivte polní den LUKROMu zaměřený na techniku HORSCH.
Navštivte polní den LUKROMu zaměřený na techniku HORSCH.

Na všech stanovištích si jistě zákazníci najdou své, co je zajímá a dostanou samozřejmě fundovaný odborný výklad zkušených prodejců či technologických i technických poradců.

Neváhejte navštívit polní den LUKROMU zaměřený na techniku HORSCH, na jehož doprovodném programu nebude chybět dostatek výborného občerstvení a přátelské farmářské atmosféry. Více informací na www.lukrom.cz/polni-den-2023.