Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Good Design Award 2023. New Holland zvítězil s konceptem traktoru Straddle a s traktorem FPT Industrial TK4

Zveřejněno: 23. 12. 2022

New Holland Straddle Tractor Concept a traktor New Holland TK4 – to jsou vítězové Good Design Award v kategorii Industrial 2022. Cenu Good Design Award uděluje Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design a Metropolitan Arts Press Ltd. a každoročně oceňuje nejinovativnější a nejmodernější průmyslové, produktové a grafické návrhy vytvořené na celém světě.

New Holland Straddle Tractor Concept.

Jedná se o nejstarší a nejprestižnější celosvětově organizovaný program udělování cen. Důraz programu GOOD DESIGN® je kladen na kvalitní design nejvyšší formy, funkce a estetiky, který je standardem přesahujícím běžné spotřební výrobky a grafiku. Program GOOD DESIGN® chicagského Athenaeum prosazuje ideály designérského procesu, který ztělesňuje dokonalost a odolnost výrobků a silnou veřejnou identitu.

Uděluje ji porota složená z významných profesionálů v oblasti designu a předních odborníků v oboru a ocenění je udělováno na základě kritérií stanovených v původním programu z roku 1950 pro nejvyšší estetiku z hlediska inovativního designu, nových technologií, formy, materiálů, konstrukce, koncepce, funkce, užitné hodnoty a energetické účinnosti a citlivosti k životnímu prostředí.