Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

Inovované čelní nakladače pro traktory Steyr

Zveřejněno: 21. 2. 2024

Steyr nyní nabízí vylepšenou řadu nakladačů střední třídy řady Steyr U MY24, které lze objednat s traktory Steyr Kompakt, Steyr Plus, Steyr Multi, Steyr Expert, Steyr Profi a Steyr Impuls nebo je na ně dodatečně namontovat, a to díky vylepšením, která zvyšují viditelnost obsluhy, robustnost a výkonnost.

Inovované čelní nakladače pro traktory Steyr.

S uvedením nové řady se také představuje nový model. Model Steyr S4525U, vybavený mechanickým paralelogramem, má nosnost 2 500 kg a maximální výšku zdvihu 4,5 metru. Je určen pro použití s traktory Steyr Impuls a Steyr Profi a nyní nabízí nejvyšší možnou nosnost pro tyto modely. Po přidání modelu Steyr S4525U je nyní k dispozici 11 modelů řady Steyr U MY24, které odpovídají pěti klíčovým řadám traktorů Steyr a různým potřebám zákazníků.

Nové nakladače řady Steyr U MY24 mají novou konstrukci výložníku se šikmou střední částí, která tvoří třídílný výložník, jenž kopíruje linii kapoty traktoru a poskytuje lepší výhled dolů směrem k čelu nakladače a připojenému příslušenství. K tomu přispívá i snížení příčníku o 12 cm, což je kombinace, která rovněž zvyšuje robustnost a odolnost. Všechny nové nakladače řady Steyr U MY24 rovněž využívají vylepšený proces lakování, jehož výsledkem je odolnější povrchová úprava a rozlišení pohyblivých a nepohyblivých částí nakladače.

Mezi další konstrukční vylepšení patří zvýšená ramena nakladače, která zajišťují, že nedochází k jejich kontaktu s předními koly a blatníky traktoru, a přesměrované hydraulické hadice, které zajišťují, že nedochází k pravděpodobnosti kontaktu s komponenty traktoru a k zakrývání osvětlení.

Inovované nakladače řady Steyr U MY24 je již možné objednat.