Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Modelová řada traktorů Zetor COMPAX se rozšířila. Nabízí šest modelů o výkonu 18 až 37 koní

Zveřejněno: 31. 1. 2023

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. rozšiřuje svoji nabídku v modelové řadě Zetor COMPAX. Zákazníci si nově budou moci vybrat hned ze šesti modelů o výkonu 18 až 37 koní. Jedná se o univerzální a kompaktní stroje, pyšnící se jednoduchým ovládáním a robustním provedením, které zaručuje vysokou spolehlivost. Nové traktory je již nyní možné objednávat u autorizovaných prodejců značky Zetor.

Modelová řada traktorů Zetor COMPAX se rozšířila. Nabízí šest modelů o výkonu 18 až 37 koní.

Modelová řada Zetor COMPAX byla představena v roce 2020 a rozšířila tak nabídku značky Zetor v nižším výkonnostním segmentu kompaktních traktorů. Zákazníci si je rychle oblíbili díky nízkým provozním nákladům, dostatečnému výkonu a širokému využití především při letní a zimní údržbě obcí, sportovišť nebo firemních areálů. Perfektně se hodí také pro práci v zahradnictví.

„Při rozšiřování řady Zetor COMPAX jsme vycházeli především ze zkušeností a přání našich zákazníků tak, aby nové traktory splňovaly jejich aktuální požadavky při pracovním nasazení. Nově rozšířená modelová řada tak nyní nabízí široký výběr strojů jak pro profesionály, tak pro hobby uživatele,“ říká Petr Konštacký, ředitel Úseku prodeje a marketingu společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Nové modely Zetor COMPAX jsou vyráběny ve spolupráci se společností VST Tillers Tractors Ltd. Kooperace mezi oběma výrobci trvá již třetím rokem. Jejím prvním výsledkem je nový traktor vyvinutý speciálně pro indický trh, který byl slavnostně představený vloni na podzim na veletrhu CII Agro Tech India 2022 v indickém Chandigarhu.

Nové modely Zetor COMPAX jsou vyráběny ve spolupráci se společností VST Tillers Tractors Ltd.
Nové modely Zetor COMPAX jsou vyráběny ve spolupráci se společností VST Tillers Tractors Ltd.

„Nové modely traktoru Zetor COMPAX byly poprvé k vidění minulý týden na mezinárodní zemědělské výstavě AGROmashEXPO v Maďarsku a v následujících měsících se je chystáme představit na dalších výstavách v Česku i v zahraničí. K prvním zákazníkům zamíří nové traktory v nejbližších týdnech,“ dodal na závěr Petr Konštacký.