Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

New Holland aktualizuje platformu MyPLM Connect Farm. Kromě jiného zobrazí údaje o každém balíku na poli

Zveřejněno: 23. 3. 2021

Nové webové rozhraní a mobilní aplikace MyPLM Connect Farm usnadňují správu farmy a monitoring strojového parku. Nyní přichází první významná aktualizace pro rok 2021. Díky aktualizaci má tato platforma svým uživatelům pomoci zvýšit výkon a nabídnout ještě větší flexibilitu při správě strojů.

Konektivita se stává nedílnou součástí fungování farmáře. Stále více farmářů se spoléhá na sběr dat za pomocí strojů. Zdroj foto - tisková zpráva New Holland

Nejnovější aktualizace zahrnuje podporu pro zpracování půdy a lisování velkých hranatých balíků, zahrnuje též nové vizualizace vrstev, využití stroje a mnoho dalšího. Platforma MyPLM Connect Farm poskytuje uživatelům rychlé, snadno použitelného rozhraní a pokročilou vizualizaci dat celé farmy.

„Konektivita se stává nedílnou součástí fungování farmáře. Stále více farmářů se spoléhá na sběr dat za pomocí strojů. Proto jsme zahrnuli telematiku MyPLM Connect jako základní výbavu pro všechny traktory řady T7 a sklízecí mlátičky řady CR,“ řekl Alessio Quatraro, produktový manažer New Holland Connected Services pro Evropu.

Uživatelé si nyní mohou vybrat konkrétní umístění balíku. Po výběru bude špendlík zobrazovat umístění každého balíku na poli. Zdroj foto - tisková zpráva New Holland
Uživatelé si nyní mohou vybrat konkrétní umístění balíku. Po výběru bude špendlík zobrazovat umístění každého balíku na poli. Zdroj foto - tisková zpráva New Holland

Do MyPLM Connect byl také integrován zemědělský informační systém AgDNA, známý jako PLM Connect. Dále byla vylepšena vizualizace dat a kompatibilita. Vylepšení platformy MyPLM Connect je dalším krokem vpřed v poskytování nástrojů pro sledování a vizualizaci dat shromážděných v terénu prostřednictvím nejrůznějších zemědělských strojů. Rozhraní bylo přepracováno i v mobilní aplikaci MyPLM Connect Farm. Pouhými několika klepnutími mohou uživatelé nyní prohlížet data specifická pro dané pole – a to i v několika vrstvách včetně půdních zón.

Správa strojového parku. Zdroj foto - tisková zpráva New Holland
Správa strojového parku. Zdroj foto - tisková zpráva New Holland

Uživatelé velkých lisů na hranaté balíky nyní budou moci zobrazit importovaná data a zobrazit vrstvy aktivit. Uživatelé si nyní mohou vybrat konkrétní umístění balíku. Po výběru bude špendlík zobrazovat umístění každého balíku na poli. Uživatel si může také prohlédnout jednotlivé balíky a konkrétní podrobnosti kliknutím na špendlík daného balíku. Každý balík bude obsahovat následující informace – hmotnost za mokra/sucha, procento vlhkosti či hustotu. Na mynewholland.com lze vytvořit bezplatný účet, který umožní používání MyPLM Connect. Mobilní aplikaci MyPLM Connect Farm lze zdarma stahovat na Android i Apple iOS.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: New Holland

1) z podkladů New Holland


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.