Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Nové modely mulčovačů Humus

Zveřejněno: 26. 5. 2023

Mulčovač Humus PMG s pracovním záběrem 280 centimetrů a šířkou záběru 300 centimetrů je vybaven 24 cepovými noži.

Mulčovač Humus PMG 280.

Stroj Humus PMG 280 s hmotností 1 660 kilogramů je podle výrobce vhodný pro traktory od 130 koní. Větší model Humusu PMF přichází s nově vyvinutým pohonem, který byl nyní nahrazen ozubeným řemenem namísto čtyř řemenů, což znamená, že na stroji je potřeba menší ochranná skříň než dříve. Novinkou je také lišta, která funguje jako protiostří. Standardem je nově navržený tříbodový závěs s lineárním bočním nastavením, který umožňuje velký boční posun až o 63 cm. Nový tříbodový závěs lze použít pro přední nebo zadní připojení. Stroj je standardně vybaven ližinami.

Humus je obchodní jméno předního německého výrobce Maschinenfabrik Bermatingen GmbH & Co. Jde o celosvětově známou rodinnou firmu s tradicí od roku 1954, která byla založena Alfonsem Fleckem a proslavila se v roce 1962 prvním rotačním kypřičem s mechanickou výkyvnou sekcí s několika patenty. Dnes firma vyrábí přes 50 typů mulčovačů a sekaček ve více než 120 modifikacích pro sady, vinohrady, zemědělství a komunální sféru.

Mulčovače Humus jsou proslulé díky své spolehlivosti, robustnosti, mimořádné kvalitě zpracování, funkčnosti a variantnosti nabídky. Firma se může pochlubit několika patenty, inovativními technologiemi mulčování a nejrozsáhlejším výrobním programem mulčovačů, který vychází z potřeb a požadavků zákazníků.